NAISTEPÄEVA ERI đŸŒ· ⟩ Vaatame, kuidas tĂ€histavad rahvusvahelist pĂ€eva Eesti staarid!

Elu24
Copy
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn.
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn. Foto: Merili Kevvai

Rahvusvaheline naistepÀev on taas kÀtte jÔudnud! Vaatame, mida pÔnevat saadavad tÀnase pÀeva puhul korda kohalikud kuulsused.

  • Lauljatar Grete Paia soovib kĂ”igile vĂ€ge tĂ€is naistepĂ€eva!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VĂ€ge TĂ€is NaistepĂ€eva!✹ Millega Sind tĂ€na juba ĂŒllatatud on?? #naistepĂ€ev #womensday

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on

  • Muusik Tanel Padar jagab naistepĂ€eva puhul mustvalget kaadrit koos kihlatu Laureniga. «Naine ❀,» kirjutab ta pildiallkirjaks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naine❀

A post shared by TANEL PADAR (@tanelpadar) on

  • TĆĄellist Silvia Ilves jagab naistepĂ€eval elutarkusi: «Roos ei saa kunagi olla nagu pĂ€evalill ja pĂ€evalill pole kunagi nagu roos. KĂ”ik lilled on omal moel ilusad nagu naisedki.»
  • Kulturist Ott Kiivikas kiidab oma naispere: «Kallis naispere! ? Suured tĂ€nud teile selle hoolivuse, armastuse ja austuse eest, mida te meie jaoks teinud olete! ?? Teiega ei ole alati kerge, kuid kĂ”ik see on vÀÀrt kuhjaga seda, mida te meile meestele tagasi emotsionaalselt annate ja tĂ€nu teile me pingutame ĂŒldse siin elus...? Ilusat naistepĂ€eva soovides!»
  • Muusik Rolf Roosalu kiidab naistepĂ€eval Maria Kaljuranda ning soovib vĂ€gevat naistepĂ€eva kĂ”igile vĂ€ge tĂ€is naistele! «Kui selle Naise energia, tahte- ja elujĂ”ud elektrienergiaks pöörata, siis saaks valgustatud kogu Hiiumaa ja ehk jaguks tibake veel Maardugi jaoks. â˜ș»

«3 nĂ€dalat tagasi avanes mul vĂ”imalus kĂŒlastada Europarlamenti ning vĂ”isin ka sĂ”brad kaasa vĂ”tta. Suur rÔÔm ja au oli kohtuda ja saada veidigi aimu, kui mahukat ja tĂ€nuvÀÀrset tööd Marina Kaljurand teeb ja mil moel meid saadikuna esindab.»

«Et selliseid ikka rohkem oleks! VÀgevat naistepÀeva, vÀge tÀis Naised!?»

  • TĂ”sielustaar ja instastaar Merylin Nau teatab, et lillesĂŒlemitest jÀÀb tema tĂ€navu ilmselt ilma, kuna viibib USA-s. Samas pole ta seetĂ”ttu liiga kurb ning soovib hoopis kĂ”ikidele naistele head naistepĂ€eva!
KuvatÔmmis Instagram Story'st.
KuvatÔmmis Instagram Story'st. Foto: Instagram.com/merylinnau
  • Telesaatejuht Katrin Lust avaldas Instagramis, et naistepĂ€eval sai ta vahva ĂŒllatuse osaliseks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NaistepÀev ? #internationalwomensday #surprise #thankyou @okilk

A post shared by Katrin Lust (@katrinlust) on

  • «Be a lady! Mu armsad naised - head rahvusvahelist naistepĂ€eva! Öeldakse, et vend vendlus...Ă”de... EI...naised - naiskond! Hoime kokku ja toetame ĂŒksteist!Armastan ja austan! ❀? » kirjutab nĂ€itleja Marta Laan Instagramis.
  • TelenĂ€gu Madli Vilsar rÀÀgib naistepĂ€eval ka tĂ”sisel teemal, mis ilmselt paljusid naisi ĂŒhel vĂ”i teisel hetkel elus puudutanud on. «Kui mult kĂŒsiti, et mida naistepĂ€ev mulle tĂ€hendab, siis mĂ”tteid on tegelikult palju, aga esile tĂ”usis kindlasti see, et ĂŒhel ajal aastas rÀÀgivad enamik vĂ€ljaanded asjadest, mis on meie jaoks reaalsus iga pĂ€ev»

       «Ma mĂ€letan vĂ€ga hĂ€sti, kuidas ĂŒlikooli ajal mulle ĂŒks professor ĂŒtles, et palgalĂ”he pole ĂŒldse nii hull asj, peate ise lihtsalt rohkem olema ja vaeva nĂ€gema. Ma saan aru, kui tĂŒmitatakse allikaid ja nende vastavust akadeemilisusele, aga kui tĂŒmitatakse ideed, mille ĂŒmber essee kirjutatud oli ja vĂ€idetakse, et probleemi pole, vot see pole ok.»

«Mulle on töövestlusel Ôeldud ausalt, et minu vanuses naist on liiga riskantne palgata, sest Àkki ma tahan kohe kohe lapsepuhkusele minna. Minu juuksevÀrv pidavat nÀitama, kui loll ma olen ja ilmselgelt fakt, et mulle meeldib meiki kanda, nÀitab, kui pealiskaudne ma olen.»

«Naised peavad mÔtlema oma riietusele kolm korda rohkem kui vÔiks, sest kui see on liiga nii vÔi naa, on sellest probleem. Need olid lihtsalt primitiivsed ja igapÀevased nÀited, aga miks mitte neid vÀlja tuua, kui need on pÀriselt juhtunud?» Loe Madli tÀispikka postitust SIIT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kui mult kĂŒsiti, et mida naistepĂ€ev mulle tĂ€hendab, siis mĂ”tteid on tegelikult palju, aga esile tĂ”usis kindlasti see, et ĂŒhel ajal aastas rÀÀgivad enamik vĂ€ljaanded asjadest, mis on meie jaoks reaalsus iga pĂ€ev. Ma mĂ€letan vĂ€ga hĂ€sti, kuidas ĂŒlikooli ajal mulle ĂŒks proffessor ĂŒtles, et palgalĂ”he pole ĂŒldse nii hull asj, peate ise lihtsalt rohkem olema ja vaeva nĂ€gema. Ma saan aru, kui tĂŒmitatakse allikaid ja nende vastavust akadeemilisusele, aga kui tĂŒmitatakse ideed, mille ĂŒmber essee kirjutatud oli ja vĂ€idetakse, et probleemi pole, vot see pole ok. Mulle on töövestlusel Ă”eldud ausalt, et minu vanuses naist on liiga riskantne palgata, sest Ă€kki ma tahan kohe kohe lapsepuhkusele minna.Minu juuksevĂ€rv pidavat nĂ€itama kui loll ma olen ja ilmselgelt fakt, et mulle meeldib meiki kanda nĂ€itab kui pealiskaudne ma olen. Naised peavad mĂ”tlema oma riietusele kolm korda rohkem kui vĂ”iks, sest kui see on liiga nii vĂ”i naa on sellest probleem. Need olid lihtsalt primitiivsed ja igapĂ€evased nĂ€ited, aga miks mitte neid vĂ€lja tuua, kui need on pĂ€riselt juhtunud? Ma elan kultuuriruumis, kus ma ei vĂ”i sugu mÀÀratleda ja isegi naistepĂ€eva pidamine on midagi tĂ€iesti uut, seega ma ootan ausalt seda vĂ€ga hea meelega. Pilt on kohaliku naiste vastase vĂ€givalla ja varjupaika pakkuva ĂŒhenduse ja ĂŒhe vĂ€ga “naiseliku” kohviku poolt korraldatud naistepĂ€eva ĂŒrituselt, kus rÀÀgiti asjadest nii nagu need on ja inimesed jagasid oma isiklike kogemusi. LĂ”petuseks mĂ”te @refugecharity esindaja sĂ”navĂ”tust! “Domestic abuse or violence against women is not one size fits all, everyone is affected differently and even the effects are different, some people recover fast the others needs healing room for a lifetime. No ones pain should be marginalized because we do not understand it. We are here to empower women and help them grow and get back on their feet. But what we all can do is just to be little bit kinder”

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

  • RaadiohÀÀl Brigitte Susanne Hunt sai naistepĂ€eval suu magusaks! 
KuvatÔmmis Brigitte Susanne Hundi Instagram Story'st.
KuvatÔmmis Brigitte Susanne Hundi Instagram Story'st. Foto: instagram.com
  • Laulja ja telenĂ€gu Kethi UibomĂ€gi soovib, et inimesed Ă”nnelikud oleks ning hetkes elaksid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear, charming ladies, enjoy every moment today??? #womensday #celebration #behappy

A post shared by kethi uibomÀgi (@kethiuibomagi) on

KĂ”ige armsama naistepĂ€evaĂ”nnitluse tiitel lĂ€heb aga kĂŒll Tanja Mihhailovale. Tema soovib ilusa pĂ€eva puhul kĂ”ike paremat koos oma pisipoja Teodoriga!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kallid naised ? Teodor Ônnitleb meid ilusa pÀeva puhul ? Ja mina ka ?

A post shared by TANJA ?? ? (@tanjamihhailova) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi ĂŒles