Liza Lind jagas ennenägematult intrigeerivat pilti ja tõsist sõnumit naistele

Elu24
Copy
Liza Lind
Liza Lind Foto: Instagram

Instahaldja jagatud kaader võtab küll tummaks, naistepäevale pühendatud sõnum selle taga peaks aga mõtte käima panema nii meestel kui naistel.

Kui muidu jagab Liza Lind kaadreid kaunitelt kuurortrandadelt ja muud silmailu, siis tänasel naistepäeval on instastaar pühendanud oma naisfännidele jõulise sõnumi.

«Meie kehad ei ole teile objetiivistamiseks,» pöördub ta esmalt meeste poole. «Me ei taha ega vaja teie arvamusi selle kohta, kuidas me kehad peaksid välja nägema või kuidas me end nendes peaksime tundma.» Linnu arvates ei ole vaja hinnanguid kehakaalu ning selle kohta, mida naised võiks või ei peaks kandma.

«Naise keha on üks looduse geniaalsemaid saavutusi.» kinnitab ta oma 37 000 jälgijale. «Need kannavad uut elu ilmale, ... nii on nende ihalusobjektidena nägemine lihtsalt solvav.» Liza soovib kõikidele «kuningannadele» head naistepäeva ja soovitas «kanged olla ning ei iial oma sära teiste mugavuseks varjata».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our bodies are not for you to sexually objectify. We don«t want , nor do we need your opinions on how our bodies should look or how we should feel in them. We don»t need you telling us to «wear less, wear more, be thinner, be curvier.» The female body is one of nature«s most genius creations. These are the bodies that bring new life into the world, these are the bodies that are capable of enduring every single struggle imaginable and to look at them as mere objects of your desire is an insult. To all the queens that identify, Happy international women»s day ? Stay fierce and never dim your light to make others feel comfortable ✨#llpresets #womenupliftingwomen #womenforwomen #girlpowerquotes #womensday2020 #respectyourbody #loveyourselftoday #samana #dominicanrepublic?? #saltodesocoa #girlssupportinggirls

A post shared by ✨TRAVEL • LIFESTYLE • BEAUTY✨ (@lizalindd) on

Isegi Liza Instagrami ajaloo kohta üsna intrigeeriv kaader on tehtud Dominikaani Vabariigi paradiisi meenutavas looduses. Sealsel maaliliselt Salto de Socoalt pärit pilte on instastaar jaganud ka varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles