VIDEO ⟩ Kairit Tuhkanen naasis üle pika aja Kanal 2 ekraanile

Elu24
Copy
Kairit Tuhkanen saates «Sööma!».
Kairit Tuhkanen saates «Sööma!». Foto: Kuvatõmmis saatest/Kanal 2

Kunagine ilmatüdruk ja poplauljatar Niki ehk Kairit Tuhkanen (39) naasis Kanal 2 ekraanile.

2006. aastal Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud Tuhkanen on nüüd kodukanalis tagasi ja juhib saadet «Sööma!», mis on iga paari nädala tagant eetris vaheldumisi saadetega «Sõidame!», «Ehitame!» ja «Liikuma!».

Eilses saates, kus Tuhkanen üle pika aja taas ekraanile astus, sõitis ta koos saatekülalise Mariliis Jõgevaga maitsvale minipuhkusele. Varem juhtis saadet Tallinna TVst Kanal 2 ekraanile kolinud Kristiina Võsu.

Suuremat tuntust nautis Tuhkanen eelmisel kümnendil. 2007. aasta suvel ilmus Niki lugu «Sa oled see, kes jääb», millest sai üks aasta suuremaid kodumaiseid hitte. Innustatuna edust andis ta samal aastal välja oma teise kauamängiva «Äike päike».

2008. aastal nimetati Niki auhinnagalal Kuldne Plaat 2008 aasta naisartistiks ja «Äike päike» aasta albumiks, samal aastal poseeris ta ka Eesti Playboy esikaanel. Hiljem juhtis ta Kanal 11 öist saadet «Night Chat» ja näitles krimisarjas «Kelgukoerad».

Aastatel 2016-2017 juhtis Kairit ka saatesarja «Igal kodul oma lugu». Viimastel aastatel on ta avalikust elust tagasi tõmbunud.

Vaata esimest «Sööma!» saadet, mida Tuhkanen juhtis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles