Video: Inglismaa ragbistaar mudis matši ajal vastase suguelundeid

Elu24
Copy
Inglismaa  ragbimängija Joe Marler (valges) jäi Walesi meeskonna kapteni tilli katsumisega telepilti.
Inglismaa ragbimängija Joe Marler (valges) jäi Walesi meeskonna kapteni tilli katsumisega telepilti. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Laupäeval kohtusid ragbi Kuue Rahvuse karikavõistlustel Inglismaa ja Walesi esindusmeeskonnad. Kaasahaarava matši, mis lõppes 33:30 Inglismaa võiduga, peategelaseks kerkis inglane Joe Marler, kes õrnalt vastasmängija munandeid näpistas.

Inglismaa ragbimürakas Joe Marler võttis Walesi kaptenil Alun Wyn Jonesil jalgevahelt kinni kohe esimese poolaja alguses. 

Marleri temp jäi ilusti telepilti ning see võib mehele pahandusi tuua. Ees võib oodata pikem mängukeeld, sest ragbireeglite kohaselt ei tohi vastasmängija genitaalidest mingil juhul kinni haarata. Reeglid sätestavad, et teise mängija suguelundite krabamise, väänamise või muul moel puudutamise eest võib saada 12 nädalase võistluskeelu. Rangeim karistus sellise teo eest võib küündida nelja aastase mängukeeluni.

Vaata telepilti siit:

Vaatamata reeglite rikkumisele viskas Walesi ragbilegend Gareth Thomas juhtumi üle nalja: «Minu ajal sellist asja ei olnud. Kui oleks olnud, mängksin ragbit siiani meeleldi edasi.»

Teise mehe munade hell koksimine Marleri poolt ei olnud suur üllatus, sest meest tuntakse vembumehena nii väljakul, kui väljaspool seda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles