PILDID JA VIDEO ⟩ Grete Griffin meenutas ekstravagantset Miami pulmapidu

Elu24
Copy
Grete Griffin abiellus Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III-ga 2018. aasta märtsis Miamis, Florida osariigis.
Grete Griffin abiellus Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III-ga 2018. aasta märtsis Miamis, Florida osariigis. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii

Eesti mitmevõistleja Grete Griffin (26) abiellus Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III-ga 10. märtsil 2018. Eile tähistas eestlanna oma teist pulma-aastapäeva ja meenutas uhket Miami pulmapidu sotsiaalmeedias. 

«Head pulma-aastapäeva, mu kallis! Ma valin sinu, sajas elus, sajas maailmas, igas reaalsuse versioonis leiaksin sinu. Ja ma valiksin sind,» kirjutas Grete emotsionaalse postituse pealkirjas. Eestlanna tänas, et tema abikaasa on teinud teda «maailma kõige õnnelikumaks naiseks».

«Ära kunagi kahtle minu armastuses sinu vastu, sest see on ainus asi, milles olen kindel,» lisas Grete lõpetuseks ja tunnistas, et armastab igavesti abikaasat rohkem kui kõike muud.

Eestlanna postitas Instagrami südamliku pühenduse koos kaadritega pulmapäevast. Paar tantsib spetsiaalses valguskastis.

«Parim päev üldse,» märkis Grete oma postituse juurde.

Lisaks sellele jagas Grete pulmapäeva hetki Instagrami-lugudes.

Grete Griffin ja Robert Griffin III abiellusid 2018. aasta märtsis ning abielupaari esimene tants oli Ed Sheerani loo «Perfect» taustal.
Grete Griffin ja Robert Griffin III abiellusid 2018. aasta märtsis ning abielupaari esimene tants oli Ed Sheerani loo «Perfect» taustal. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Sotsiaalmeedias jagas Grete Griffin ka pulmapeo detaile, näiteks pilti paari abielusõrmustest.
Sotsiaalmeedias jagas Grete Griffin ka pulmapeo detaile, näiteks pilti paari abielusõrmustest. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Lisaks näitas Grete Griffin lähemalt lillekimpu, mis oli kaunistatud kristallidega, mis olid peidetud ka õite sisse.
Lisaks näitas Grete Griffin lähemalt lillekimpu, mis oli kaunistatud kristallidega, mis olid peidetud ka õite sisse. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Grete Griffini koos õdedega, kes olid eestlanna pulmas pruutneitsid.
Grete Griffini koos õdedega, kes olid eestlanna pulmas pruutneitsid. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Grete Griffin pulmapäeval enne abiellumist.
Grete Griffin pulmapäeval enne abiellumist. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Grete Griffini andis üle ei keegi muu kui eestlanna isa, kes tegi tütrele põsemusi.
Grete Griffini andis üle ei keegi muu kui eestlanna isa, kes tegi tütrele põsemusi. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Grete Griffini ja Robert Griffin III tütar (eeldatavasti lilleneiuna) saabus pulmapeole uhke ja lilledega kaetud vankris. 
Grete Griffini ja Robert Griffin III tütar (eeldatavasti lilleneiuna) saabus pulmapeole uhke ja lilledega kaetud vankris. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii
Esimene tants abielupaarina.
Esimene tants abielupaarina. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii

Pulmapäeva meenutas sotsiaalmeedias muidugi ka Robert Griffin III, kes soovis oma «kuningannale» head aastapäeva emotsionaalse postitusega.

«Kui olen sinuga, palvetan, et kõik jääks nii, sest ma ei taha eales, et see hetk lõppeks. Sa panid minu unistused eredamalt põlema kui tuhat prožektorit. Ilma sinuta, kallis, poleks tähed taevas, kullast tornid ja kõik maailma aarded piisavad,» kirjutas Robert.

Ameerika jalgpallur lisas lõpetuseks, et Grete on «lihtsalt parim», ta armastab teda ning kirjutas eesti keeles, et eestlanna on tema «hingesugulane».

Miami, Floridas abiellunud paarist kirjutas kaks aastat tagasi ka USA meediaväljaanne People, kes nimetas pulmapidu «ekstravagantseks». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles