Tšellist Silvia Ilves ei suutnud Neitsovi uue kallima pärast laval keskenduda

Elu24
Copy
Silvia Ilves esitles koos Paul Neitsoviga ühist plaati Aruküla rahvamajas. 6. märtsil.
Silvia Ilves esitles koos Paul Neitsoviga ühist plaati Aruküla rahvamajas. 6. märtsil. Foto: Remo Tõnismäe

Tšellist Silvia Ilves (27) tunnistas, et ei saanud laval «mitu lugu» Paul Neitsovi (26) uue kallima, Alyona Tinyakova (30) pärast korralikult keskenduda. 

Ilves postitas Instagrami pildi koos Neitsovi kallima, Alyona Tinyakova. Mõlemad naised olid õhtuks valinud punase riietuse — Ilves kleidi, Tinyakoha pükskostüümi.

«Kae naisi!!!!» imestas Ilves enda postituse alguses ning tunnistas, et Tinyakova nägemine publikus mõjutas tema keskendumist laval.

«Kui täna lavale tulin ning Alyona Tinyakova kaunist palet esireas punases kostüümis nägin, ei suutnud ma mitu lugu keskenduda korralikult!» tunnistas Ilves imestunult.

Tinyakova, kes oli ka postituses ära märgitud, kommenteeris Ilvese postitust ja jagas samuti kiidusõnu.

«Aga uskumatult kuumad naised ju. Punane sobib meile,» kirjutas Tinyakova ja tšellist vastas, et on naisega täiesti nõus.

See ei olnud esimene kord, kui Ilves ja Tinyakova koos kaamera ees poseerisid. Märtsi alguses jäid naised ühisele pildile ka Aruküla rahvamajas, kus Ilves ja Neitsov esitasid oma ühist plaati «Kümnel keelel». Pilti näed SIIT.

Ühine plaat järgneb Ilvese ja Neitsovi üsna tormilisele eraelule. Nimelt tõi ühine musitseerimine muusikud eelmise aasta novembris kokku ka paarina, kuid nende armusuhe jäi üürikeseks. 

Tormilise armusuhte järel kohtas Neitsov Tinyakovat, kellega muusik on koos olnud alates jaanuarist.

Täna teatasid Ilves ja Neitsov, et kaks nende plaadiesitluskontserti jäävad koroonaviiruse tõttu ära.

Ilves ja Neitsov pole ainsad, kes on enda ja oma fännide tervise pärast mures. Pärast peaministri Jüri Ratase poliitilist avaldust täna hommikul ning terviseameti ranget soovitust, on väga paljud suurüritused ning kultuurisündmused ära jäetud või edasi lükatud.

Kiire ning pidevalt täieneva ülevaate üritustest, mis on koroonaviiruse pärast ära jäetud, leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles