Viirus Valges Majas? Ivanka Trump puutus kokku koroonahaige ministriga

Elu24
Copy
September 23, 2019, New York, New York, United States: Ivanka Trump attends UN global call to protect religious freedom meeting at UN Headquarters (Credit Image: © Lev Radin/Pacific Press via ZUMA Wire)
September 23, 2019, New York, New York, United States: Ivanka Trump attends UN global call to protect religious freedom meeting at UN Headquarters (Credit Image: © Lev Radin/Pacific Press via ZUMA Wire) Foto: Lev Radin / ZUMAPRESS.com

USA meedia teatel puutus presidendi tütar kokku ametnikuga, kel hiljem tuvastati kardetud Covid-19.

Alates reedest töötab USA presidendi Donald Trumpi tütar ja nõuandja kodust. Väidetavalt on tegemist puhtalt ettevaatusabinõuga, teatas Valge Maja.

Ivanka Trump kohtus hiljuti Austraalia siseministri Peter Duttoniga. Siis ei olnud mehel mingeid märke koroonaviiruse nakkusest. Hiljem sai Dutton aga positiiivse vastuse oma Covid-19 testile.

«Valge Maja on teadlik härra Duttoni positiivsest Covid-19 testist,» kinnitas presidendipalee pressiesindaja Judd Deere. «Ivankal mingeid sümptomeid ei ole ja karantiini ta jääma ei pea. Ta töötas kodus ettevaatusest.»

Kokkusaamisel oli ka USA justiitsminister William Barr. Ka Donald Trump kohtus hiljuti koroonaviiruse saanud Brasiilia presidendi Jair Bolsonaroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles