KLÕPS ⟩ Instatšiki paljastav pilt tekitas fännides segadust: kus su alukad on?

Elu24
Copy
Rosanna Arkle
Rosanna Arkle Foto: Erakogu

5,2 miljoni Instagrami jälgijaga Uus-Meremaa kaunitar ajas fännid segadusse, kui pani üles pildi, millelt jäi mulje, nagu ta oleks täitsa palja tagumikuga.

31-aastane Rosanna Arkle pani üles pildi, millelt jäi mulje, nagu tal oleks seljas vaid bikiinide ülaosa, vahendas Daily Star.

«See on see nägu, mida minu kaamera taimer piltide tegemise vahepeal nägema peab,» viskas Arkle nalja. Instakaunitar pahandas, et tal pole fotograafi võtta, vaid peab iseendast pilte tegema.

Päevitusriietes pilt sai üle 37 000 meeldimise, ent kommenteerijate tähelepanu läks ühele asjale: kas tõesti polnud instamodellil pildistamise ajal alukaid jalas?

«Iseendast piltide tegemine ajas su nii vihaseks, et kaotasid oma püksikud ära!» viskas üks nalja. «Kas sa ei kanna bikiinide alumist osa?» küsis teine. «Kus su alukad on, tüdruk?» muretses ka kolmas.

Vaata pilti, millest jutt käib:

Tegelikult oli pilt tehtud lihtsalt sellise nurga alt, et jäi mulje, et naine kannab trikoo asemel bikiine ja püksikuid pole. Tegelikult oli tal seljas väga napp trikoo, mida ta teise pildi peal märksa täpsemalt näitas.

Nii sai ka fännide müsteerium lahendatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles