VIDEO ⟩ USA beib algatas vastikust tekitava koroona-väljakutse, et kuulsaks saada?

Elu24
Copy
Ava Louiise nimeline kasutaja algatas TikToki rakenduses koroonaväljakutse lakkudes lennuki tualettruumis WC-poti prill-lauda.
Ava Louiise nimeline kasutaja algatas TikToki rakenduses koroonaväljakutse lakkudes lennuki tualettruumis WC-poti prill-lauda. Foto: Kuvatõmmis TikTok videost

USAst pärit Ava Louiise postitas TikToki vastuolulise video, millega proovis algatada uut trendi. Ameeriklanna lakkus lennuki tualettruumis WC-poti prill-lauda ja lisas postitusele teksti: «koroonaviiruse väljakutse».

Üks eile, 15. märtsil, TikToki postitatud video hakkas sotsiaalmeedias levima ning sai kriitikat. Nimelt postitas ennast Ava Louiise'ks kutsuv kasutaja «koroona-väljakutse» ja demonstreeris, kuidas ta korraks keelega lennuki tualettruumis WC-poti prill-lauda lakkus, vahendab says.com.

Kuigi neiu on selle TikToki kontolt eemaldanud, laadis keegi selle alla ning postitas Twitterisse. Seal on see kogunud juba üle kolme miljoni vaatamise. 

«Sotsiaalmeedia on täiega imelik,» kommenteeris keegi videoklippi Twitteris ja mainis kolme trendi, mida inimesed globaalse pandeemia ajal on algatanud just tähelepanu saamiseks. 

Kommentaarides mainiti, et video on «väga häiriv» ja neiule anti «rumala beibe auhind».  

Pärast seda, kui tema video sotsiaalmeedias levima hakkas, postitas Ava Louiise TikToki veel ühe video. Ta kinnitas enda jälgijatele, et ta ei ole haige ja põhjendas seda järgmiselt: «Mul on kõik korras, sest koroonaviirus on hingamisteede haigus. Mul pole seda, sest ma suudan sellest siin kõik välja tõmmata.»

Ava Louiise viitas oma e-sigarile, millest ta siis pärast oma selgitust mahvi tõmbas. 

Oma Instagrami kontol tunnistas ameeriklanna, et lakkus prill-lauda, kuna soovis ennast CNN-is (Ameerika teleuudiste saade - toim) näha. Lisaks naljatas neiu, et nüüd võiks USA president Donald Trump tema postitust jagada.

Ava Louiise tunnistas sotsiaalmeedias, et ta puhastas prill-lauda 40 minutit enne, kui ta sellele oma keele külge pani. «Ma armastan Interneti purustamist. Ma teenisin just 1000 dollarit,» uhkustas Ava Louiise ühes oma Instagrami-lugude postituses.

Ehkki ameeriklanna postitas väljakutse eile ja on selle nüüdseks TikToki kontolt eemaldanud, on Ava Louiise'i ideed järgi tehtud ning nüüd levib sotsiaalmeedias video, kus noormees lakub ukselinki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles