VIDEO ⟩ Iraanis Teheranis sadas taevast baklažaane

Inna-Katrin Hein
Copy
Baklažaanid. Pilt on illustreeriv
Baklažaanid. Pilt on illustreeriv Foto: Caro / Jandke/Scanpix

Iraani pealinnas Teheranis sadas taevast baklažaane ja politsei arreteeris sellega seoses viis inimest, kes tegid pilavideo.

Video tehti Teherani tuntud vaatamisväärsuse Miladi torni juures, teatab reuters.com viitega Iraani uudisteagentuurile Irna.

«Video, millel on näha baklažaane sadamas, avaldati 16. märtsil. Politsei tegi kindlaks ja vahistas need, kes selle video tegid,» teatas Iraani meedia.

Video tegijad olid politseile selgitanud, et nad uurisid ja jäädvustasid erinevaid trikke ning üks neist avaldati juhuslikult sotsiaalmeedias.

Uudisteagentuur Irna ei täpsustanud, mille tõttu video tegijad vahistati, kas avaliku korra rikkumise, pilavideo või koroonaviirusega kehtestatud reeglite eiramise tõttu.

Netispekulatsioonide kohaselt oli selle video taga Kanadas elav iraanlane Amin Taghipour. Ta on eriefektide spetsialist, kes töötab Hollywoodis.

«Ta on praegu Iraanis isa matusel. Ta tagasilend Kanadasse tühistati koroonaviiruse tõttu ja nüüd ta vist lahutab karantiinis olles meelt,» arvati sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles