R2 Aastahiti ametlik afterparty toimub klubis Studio

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Klubi Studio

Reedese Raadio 2 Aastahiti ametlik afterparty toimub sel aastal klubis Studio, kus leiab aset üritus «Flavours». Kuu esimestel reedetel Studiot vallutav «Flavours» sisaldab muusikat kahes saalis, kus sel korral astuvad üles Anton Must, DJ Trigga, Firejose ning Halfbrother.

Flavours» on kuu esimesel reedel klubis Studio toimuv sariüritus. 6. jaanuari Flavoursil» kostub erinevat muusikat kahest saalist - alumises kõlavad RNB ja ülemises saalis elektroonilisemad tantsumuusika rütmid.

Alumises saalis pakuvad oma nägemust «mustast muusikast» Anton Must, Dj Trigga ning ülemises seovad elektroonika ja muusika omavahel Halfbrother ja Firejose.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev uus Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumi ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Uksed avatakse külalistele kell 23.

Pilet: 5 / 10 eur

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles