Jeremy Clarkson on koroonaviiruse epideemia ajal ilma nii elektrist kui WC-paberist

Inna-Katrin Hein
Copy
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SWNS.com/Sanpix

BBC menusaate «Top Gear» endine saatejuht Jeremy Clarkson teatas sotsiaameedias, et praeguse koroonaviiruse epideemia ajal jäi ta elektrist ilma.

Praegune Amazoni saate «The Grand Tour» saatejuht kirjutas 15. märtsil Twitteris, et ta kodus on elektrikatkestus ja ta ei tea, millal elektri tagasi saab.

«Oleme eriolukorras ja võimalik, et tuleb harjuda elama ilma paljude asjadeta, mida seni pidasime enesestmõistetavaks. Tundub, et koroonaviirus on hakanud mõjutama ka Briti alajaamu,» sõnas tuntud autosaatejuht.

Clarksoni sõnul ei ole talle öeldud täpset aega, millal elekter tagasi on.

Staar teatas juba varem, et tal sai WC-paber otsa ja ta ei kavatse minna poodi selle pärast võitlema.

Ta tegi sotsiaalmeedias pöördumise, et kui kellegi on WC-paberit üle, siis andku talle. Ta on nõus selle eest rohkem maksma, kui paber tegelikult maksab.

Elektri ja WC-paberi puudumine ei ole Clarksoni ainsad probleemid, vaid tal on neid veel.

Clarksoni sõnul on lukus kõik paigad ja riigid, kus tema, James May ja Richard Hammond autosaate «The Grand Tour» uusi osi üles võtma pidid. Seega lükkub uute osade tegemine koroonaviiruse tõttu kuid edasi.

Suurbritannias on uue koroonaviiruse SARS-CoV-2 nakkuse saanud üle 1500 inimese ja viirushaiguse Covid-19 tagajärjel on surnud 52 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles