LAULJATARID KARANTIINIS ⟩ Eleryn Tiit ja Rahel Ollisaar jäävad Sri Lankale: koju reisimine on hetkel väga keeruline

Elu24
Copy
Eleryn Tiit Sri Lankal.
Eleryn Tiit Sri Lankal. Foto: Instagram

Kuna mitmed riigid nii Euroopas kui mujal on piirid kinni pannud, on puhkusereisil viibinud lauljatarid Eleryn Tiit ja Rahel Ollisaar otsustanud koroonakriisi lõpuni Sri Lankale jääda.

Eleryn Tiit (23), kes on avalikkusele paremini tuntud näosaatest, kirjutas Instagramis, et jäävad nii enda kui teiste turvalisuse huvides mõneks ajaks Sri Lankale paikseks. «Loodame siiski, et vaid mõneks ajaks. Tööd meil ei ole, nii et õnneks pole ka ohtu, et rikkaks saame ja äkki luksust nautima hakkame,» naljatles lauljatar.

Eleryn selgitas, et otsus sündis, kuna koju reisimine on hetkel väga keeruline. «Hullumeelsed ajad. Tundub, et meil tuleb veidi pikem reis kui planeeritud. Sellest tuleb kindlasti seiklus,» kirjutas ta ning saatis kõikidele kodustele tervisi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E L E R Y N T I I T (@eleryntiit) on

Eleryni ja Raheliga (24) oli reisil kaasas ka muusik ja raadiohääl Jüri Pootsmann, ent tema tuleb siiski Eestisse tagasi.

Sri Lankal on viimase seisuga 44 koroonaviiruse juhtumit. Eelmisel reedel suleti koolid, nädala jooksul on keelatud avalikud kogunemised, suletud muuseumid ja kinod. Kõikide riigis viibivate välismaalaste viisasid pikendati 30 päeva jagu.

Mitmes linnas on kehtestatud liikumiskeeld, ent mitte seal, kus Eesti muusikud viibivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles