BLOGIJAD TÜLIS Koroonapuhangu kiuste Tais käinud blogijad ajasid Malluka vihale: loll on lihtne ja hea olla

Elu24
Copy
Blogijad Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers.
Blogijad Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers. Foto: Erlend Štaub

Mari-Leen Albers kirjeldas blogis, kuidas käis koroonaviiruse puhangust hoolimata abikaasa Meelis Tomsoniga Tais puhkusereisil. Blogija Mariann Treimann ehk Mallukas nimetas marimelli seepeale debiilikuteks.

Albers kirjutas, et ei saanud pärast Tenerife puhkusereisi isu täis ning veebruaris otsustati perega Taisse sõita. Kuna märtsi alguseks oli Tais poole vähem turiste kui muidu, õnnestus blogijatel lennupiletid ja ööbimine odavamalt saada.

Kuna vahepeal kuulutati Eestis välja eriolukord ja välisministeerium palus kõigil välismaal viibivatel eestlastel esimesel võimalusel kodumaale naasta, sattus blogijate reisilt naasmine kahtluse alla. Siiski ei tühistatud lendu Phuketilt Stockholmi, nii et Albers ja Tomson jõudsid siiski Stockholmi ja Helsingi kaudu Tallinna.

Riskipiirkonnast naasnud blogijad jalutasid Helsingis mitu tundi linna peal, veetsid aega Albersi õepojaga ja käisid söömas. Sadamas pidid nad ära täitma paberi, millega kinnitasid, et on reisilt naastes 14 päeva kodus.

Mallukas ehk Mariann Treimann.
Mallukas ehk Mariann Treimann. Foto: Summer Showdown

Blogija Mallukas vihastas ametikaaslaste peale ning kirjutas blogis, et marimelli suhtumine ongi põhjus, miks viirus igal pool levib. «Ikka leidub neid, kes riskipiirkonnast tulnuna karantiini mitte millekski ei pidanud ja näiteks väikelapsega Taisse põrutasid, sest hea hinnaga sai, yolooooooo!» kommenteeris Mallukas.

Facebookis lisas blogija veel, et Albers ja Tomson võivad oma käitumisega ohustada tuhandeid. «Mul on tunne, et pliis, ma ei taha nii lollidega seda planeeti jagada. Teada on ju fakt, et loll on lihtne ja hea olla, sest sa ise ju ei tea, et sa loll oled,» kirjutas Mallukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles