Rootsi hokitäht läbis viimase veerandi peal raseda kaasaga 1800 kilomeetrit, et koju jõuda

Elu24
Copy
Rootsi hokimees Magnus Nygren (nr 32) on esindanud ka rahvuskoondist kõige kõrgemal tasemel.
Rootsi hokimees Magnus Nygren (nr 32) on esindanud ka rahvuskoondist kõige kõrgemal tasemel. Foto: GRIGORY DUKOR/REUTERS/SCANPIX

Šveitsi jäähokiklubis leiba teeniv Magnus Nygren kihutas autoga läbi koroonast räsitud Euroopa 1800 kilomeetrit, et koos raseda naisega enne sünnitust koju jõuda. Reisi kangelaseks kujuneski Rootsi kaitsemängija abikaasa Lisa Edlund. 

Nygren mängib Šveitsi tippklubis HC Davos. Kui möödnud nädalal koroona epideemia Euroopat jõulisemalt vallutama hakkas, mängud liigas lõppesid, otsustas rootslane võimalikult kärmelt kodumaale minna. Hokimängija vanemad lendasid Davosisse, et Rootsi tagasi tuua Nygreni kaheaastane tütar Vera.

Esmaspäeval, kui Nygreni ja Lisa Edlundi teise lapse oodatav sünniaeg jäi vaid ühe nädala kaugusele, alustasid Nygren ja Lisa autosõitu Davosist Karlstadi. Esimene tagasilöök ei lasknud end kaua oodata - Taani oli piirid kinni pannud. Abielupaar pidi sõitma Saksamaale ja sealt laevaga edasi Rootsi. Esimese peatuse tegi paar Nürnbergis, 400 kilomeetri kaugusel Davosist.  

15-tunnine reis Kielist Göteborgi ei tulnud kõne alla. Nygren ütles Blickile, et ei riskinud nii pikka laevateekonda ette võtta. «Mis saab siis, kui sünnitus algab?»

Lõpuks otsustati Rostockist laevaga Trelleborgi sõita. See on viietunnine reis.

Nygren ei olnud kaasa kiitmisega kitsi

Teisipäeva pärastlõunal jõudsid nad lõpuks kodulinna Karlstadi.

«Lisa oli minust vapram, kuigi tal oli terve teekonna vältel autos suhteliselt ebamugav, kurtis ta situatsiooni üle palju vähem, kui mina. On hea meel, et jõudsime õnnelikult koju. Nüüd võib teine laps sündida,» rõõmustas hokimees. 

Lisa Edlund, Nygren ja nende tütar Vera:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amen klart vi hejar på svenskarna på plats 🇸🇪⛷

A post shared by Lisa Edlund (@lisaleedlund) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two more days to go 💕

A post shared by Lisa Edlund (@lisaleedlund) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles