ISEÄRALIK MEISTRIMEES ⟩ Kummalisi esemeid valmistav briti mees paiskas müüki närilise pärakuga kihlasõrmused

Elu24
Copy
Suurbritanniast pärit topisetegija valmistab iseäralikke kihlasõrmuseid, mille sees on närilise pärak.
Suurbritanniast pärit topisetegija valmistab iseäralikke kihlasõrmuseid, mille sees on närilise pärak. Foto: Jack Devaney / SWNS/ Scanpix

Suurbritannias elav Jack Davaney (25) on taksidermist ehk topisetegija, kes on viimased kaks aastat teinud iseäralikke igapäeva esemeid. Kummaliseks teeb esemed see, et Daveney valmistab neid eetiliselt hangitud loomadest ja nende sisikonnast.

Eriskummaliste loomingutega kataloogi kuulub Davaney'l näiteks näiteks surnud rottidest pliiatsikarbid, hiirest mälupulgad ja jänestest rösteriümbrised.

Nüüd on aga noormees loonud oma kõige veidrama surnud loomadest inspireeritud eseme — hiire pärakuga kihlasõrmus!

Davaney loodab, et sõrmused leiavad uhkelt koha pruutide sõrmedel. Sõrmus maksab 7 naela ehk ligi 8 eurot.

Kihlasõrmused, mille sees on hiire pärak. 
Kihlasõrmused, mille sees on hiire pärak. Foto: Jack Devaney / SWNS/Scanpix

See pole esimene kord, kui Davaney oma eriskummalise loominguga meedia tähelepanu on pälvinud. Elu24 kirjutas möödunud suvel noormehe valmistatud hiirevilest, mis oli populaarne kaup tema kodulehel. Hiirevile osteti nii Euroopast kui ka Ameerikast. 

Oma Instagrami kontol rõhutab Davaney, et kõik loomad, millest ta esemeid valmistab, on eetiliselt hangitud. «Ma ei tapa midagi!» kinnitab Davaney. Noormehel on oma toodete jaoks ka koduleht ning netipood, kus hinnad jäävad umbes 2 ja 244 euro vahele.

2019. aasta jõuludeks andis Jack Davaney välja jõulukaunistuste kollektsiooni. Muidugi olid ka need inspireeritud surnud loomadest.
2019. aasta jõuludeks andis Jack Davaney välja jõulukaunistuste kollektsiooni. Muidugi olid ka need inspireeritud surnud loomadest. Foto: SWNS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles