Popstaar Rihanna toetab pandeemia peatamist 5 miljoni dollariga

Elu24
Copy
Popstaar Rihanna.
Popstaar Rihanna. Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP/Scanpix

Popstaar Rihanna (32) on teinud läbi oma fondi Clara Lionel ulatusliku annetuse koroonaviiruse poolt mõjutatud rühmitustele ja neile, kes töötavad pandeemia peatamise kallal, vahendab TMZ.

Rihanna tegi oma fondi Clara Lionel kaudu viie miljoni dollarilise annetuse (4 645 329 eurot). Popstaar on lubanud toetada rühmitusi Ameerika Ühendriikides ja mujal maailmas.

Annetus on mõeldud nii toidupankadele kui ka arstidele ning medõdedele, mis teenindavad USA riskikogukondi. Sellega soovitakse toetada testide kiirendamist ja panustada arstiabile sellistes riikides nagu Haiti ja Malawi.

Clara Lionel fondi tegevdirektor Justine Lucas ütles TMZ-le: «Kunagi pole olnud olulisem ega pakilisem kaitsta ning ette valmistada tõrjutud ja vähekindlustatud kogukondi — neid, keda see pandeemia kõige rängemalt tabab.»

Rihanna asutas oma fondi 2012. aastal. Clara Lionel toetab ning rahastab haridus- ja hädaolukordade lahendamiseks mõeldud programme üle kogu maailma.

Rihanna pole esimene, kes pandeemia abivajajaid on toetanud. Elu24 kirjutas 17. märtsil, et näitlejad Ryan Reynolds ja Blake Lively toetavad miljoni dollariga toidupanku nii Kanadas ja Ameerika Ühendriikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles