Instakaunitar Anita Sibul keeras koroonaviirusele selja ja avaldab, miks ta selles osas vaikib

Elu24
Copy
Anita Sibul
Anita Sibul Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @anitasibul

Nagu ka paljud teised on instakaunitar Anita Sibul hetkel koroonakriisi pärast kodus ning kasutab aktiivselt sotsiaalmeediat. Küll aga on Sibul oma Instagrami kontol koroonaviiruse osas olnud üpris vaikne ning avaldas täna põhjused, miks ta sellest palju oma sotsiaalmeedias ei räägi.

Sibul pani sotsiaalmeediasse foto endast, kus instakaunitar seisab kaamera poole seljaga. Postituse pealkiri on suunatud koroonaviirusele ning Sibul avaldab, miks ta praeguse olukorra osas üsna vaikne on olnud.

«Esiteks seetõttu, et mulle tundub, et meil on iga päev tuhandeid uudiseid koronaviiruse kohta ja olen väga kindel, et keegi mu jälgijatest teab, kust neid uudiseid leida,» põhjendas eestlanna.

Sibul täpsustas, et ta on ikkagi jaganud mõningaid koroonauudiseid, mida ta Eesti meediakanalitest leidnud ei ole või on vahel soovinud midagi täpsemalt kommenteerida. 

Teise põhjusena tõi Sibul välja selle, et tema Instagrami konto on alati olnud positiivne. «Ma olen alati soovinud, et see konto oleks õnnelik, toetav koht, piisavalt realistlik ja natuke nõme koht,» vihjas Sibul ning küsis oma fännidelt, mida nemad karantiini ajal ilust, moest ja reisisisust arvavad.

Lõpetuseks tunnistas Sibul, et tema tarbib jätkuvalt sisu, mis ei ole karantiiniga seotud. «Tavalisest isegi rohkem kui enne karantiini,» tunnistas instakaunitar.

View this post on Instagram

I've been quite quiet about the current situation. Why? Firstly, because I feel like we have thousands of news about #coronavirus every day and I'm very positive that anyone of my followers knows where to find news. Therefore I've shared the ones not from our usual estonian media or maybe a different narrative to the situation or maybe just something I'd like to comment on because hey - that's what makes this account ME. Maybe I should share even more of my thoughts on whatever topics seem interesting to me at that moment? I'll have a longer caption about that tomorrow! But secondly, I've always wanted this account to be a happy place, supportive place, enough of a realistic place and a little bit of a sassy place??‍♀️ But of course I have to ask my like-minded people (YOU!) what you think about beauty & fashion & travel content during the quarantine? What kind of content are you consuming now? I personally still watch (actually even more now than before cuz of the #quarantine) my regular taste of content. But what about YOU? Let me know in the comments ? . . . . . . #realthoughts #honestyiskey #lifeinquarantine #socialisolation #quarantineandchill #contentcreator

A post shared by Anita Sibul (@anitasibul) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles