Serbia vutistaari võib karantiinireeglite rikkumise eest oodata kuni 12-aastane vanglakaristus

Elu24
Copy
22-aastast Serbia vutimeest Luka Jovicit võib karantiinireeglite rikkumise eest oodata vanglakaristus.
22-aastast Serbia vutimeest Luka Jovicit võib karantiinireeglite rikkumise eest oodata vanglakaristus. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

Nagu kõik Madridi Reali jalgpallimeeskonna liikmed, pidi ka serblane Luka Jovic 14 päeva karantiinis veetma. Hispaaniast ei tohtinud keegi lahkuda. Reali ründetäht aga otsustas vargsi Hispaaniast jalga lasta. 

Jovici isa sõnul on tegemist arusaamatusega. «Ta tegi kaks koroonatesti, mõlemad olid negatiivsed,» ütles ta Serbia väljaandele Puls Online.

Belgradi tänavatel nähti Jovicit aga koos tüdruksõbraga viimase sünnipäeva tähistamas, kuigi kõikidel välisriikidest Serbiasse saabunutel on kohustus ennast 28-päevasesse karantiini panna. 

Reeglite rikkumiste pärast võib vutimeest oodata isegi vanglakaristus. Serbia karistusmäärustik näeb karantiinireeglite rikkumise eest ette kuni 12-aastane vanglakaristus.

Serbia siseminister Nebojša Stefanović on öelnud, et neid, kes karantiiniseadusi ei täida, ootab ees vanglakaristus.  

Jovici isa väidab, et poeg sulges end pärast Hispaanias tulekut kohe koju ja pildid, kus Jovic tänavatel pidutseb, on tehtud kuu aega varem hoopis Hispaanias.

«Luka tuli Serbiasse pere juurde, mitte ainult Sofia (Jovici tüdruksõber) pärast.»

Kõigest hoolimata Jovici isa mõistab, kui ta pojale määrataske vanglakaristus. «Temast on tehtud kriminaal. Kui ta peab vangi minema, siis olgu nii. Kui ta on valesti teinud, siis olen ühte meelt Serbia peaministri ja presidendiga.»

22-aastane Jovic esindab Madridi superklubi eelmise aasta suvest alates. 15 mängus on ta löönud kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles