VANDENÕUTEOORIA ⟩ Räppar Cardi B arvab, et staaridele makstakse koroonaviiruse eest

Elu24
Copy
Räppar Cardi B.
Räppar Cardi B. Foto: Broadimage/scanpix

USA räppar Cardi B (27) arvab, et staaridele makstakse selle eest, et nad ütleks, et neil on koroonaviirus, vahendab veebileht www.rap-up.com. 

Räppar jagas sotsiaalmeedias oma vandenõuteooria koroonaviiruse COVID-19 puhangu kohta.

Nimelt on mitmed kuulsused teatanud, et neil on koroonaviirus, sealhulgas Tom Hanks ja tema naine Rita Wilson, Idris Elba, Andy Cohen ja Kevin Durant. Kuid kõigil pole sümptomeid ilmnenud, mistõttu on Cardi B segaduses.

«Ütleme, et kui mul on praegu koroonaviirus. Kuidas ma peaksin seda teadma, et mul see on, sest mõnikord räägitakse: «Kui sul on köha, siis sul on see»,» selgitas ta.

«Kuid siis näen, kuidas korvpallurid ütlevad: «Jah, mul on koroonaviirus, kuid mul pole mingeid sümptomeid.» Kuidas kurat ma siis teadma peaksin, millal mind on vaja testida? Mulle tundub, nagu minuga mängitakse. See on minu probleem.»

Lisaks arutles räppar selle üle, kas kuulsatele inimestele makstakse selle eest, et nad ütleks, et neil on koroonaviirus. «Mulle on hakanud tunduma, et neile makstakse selle eest, et nad seda ütleks.»

«Ja kui teile tõesti selle eest makstakse, makse mulle ka,» lisas ta ja sõnas, et tahab juba majast välja saada. «Mul on vaja rasvaimu teha. Ma pean teada saama, millal see jama lõppeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles