PILDID ⟩ Kas sa saaksid aru, et tegu on kuulsa Playboy jänkuga, kui ta sulle tänaval sellisena vastu jalutaks? (4)

Elu24
Copy

USA modell, seltskonnastaar ja endine Playboy jänku Holly Madison (40) jäi hiljuti kõmupiltnike kaamerate ette Los Angeleses.

Oregonis sündinud Holly kolis juba üsna noores eas Los Angelesse ning läks õppima Loyola Marymounti ülikooli. Selleks, et tal oleks võimalik ülikooli eest tasuda, töötas ta Hootersi restoranis ning tegi modellitööd.

Peagi sai ta kutse ka Playboy häärberisse ning kui Holly oli kõigest 21-aastane, küsis ta Hugh Hefnerilt luba ka sinna elama jääda. Peagi sai temast üks Hefneri tüdruksõpradest.

Hefner kontrollis tema sissetulekuid ning kontrollis rangelt ka seda, kus ta liikus ning millistel kellaaegadel. Lisaks ei lubanud Hefner naisel väljaspool Playboy häärberi sissetulekut teenida.

Playboy jänku Holly Madison 2008. aastal.
Playboy jänku Holly Madison 2008. aastal. Foto: mavrixphoto.com/Scanpix

2002. aastal oli Hollyst saanud Henferi lemmik ning naine teatas, et tahab temaga abielluda ning pere luua. Aastaid hiljem on naine öelnud, et tal oli Stockholmi sündroom.

Aastatel 2003–2009 tegi ta kaasa E! telekanali sarjas «The Girls Next Door», milles jälgiti Holly ja teiste Playboy häärberi jänkude igapäevaelu. 

2009. aastal sai ta oma tõsielusarja «Holly's World», mis oli eetris kaks hooaeg. Sarja tegemine lõpetati 2011. aastal.

2013. aastal abiellus ta ärimehe Pasquale Rotellaga, samal aastal sündis nende perre tütar Rainbow Aurora Rotella. 2016. aastal sündis paari perre poeg Forest Leonardo Antonio Rotella

Pasquale ja Holly lahutasid abielu 2018. aastal.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles