Eesti politsei ametlik soovitus: vaadake TikTokke ja Netflixi

Elu24
Copy
Põhja prefektuur ja Ida-Harju politseijaoskond soovitavad eestlastel TikTokke ja Netflixi vaadata.
Põhja prefektuur ja Ida-Harju politseijaoskond soovitavad eestlastel TikTokke ja Netflixi vaadata. Foto: Elu24

Põhja prefektuur ja Ida-Harju politseijaoskond soovitasid eestlastel praegusel ajal süümepiinadeta aega veeta Facebookis, Skype'is, Instagramis, Snapchatis, TikTokis ja Netflixis.

Kuna koroonaviiruse leviku vähendamiseks on oluline kodus püsida ja lähikontakte vältida, andsid Põhja prefektuur ja Ida-Harju politseijaoskond Facebookis soovituse aega veeta näiteks TikTokke ja Netflixi vaadates.

«Loomulikult tahaks näha sõpru, kellega kevadiselt päikeselise ilmaga õues jalutada ja jutustada. Kuid tasub siiski meeles pidada, et nakatumise ära hoidmiseks tuleb hoida distantsi,» kirjutasid nad.

TikTok, mida politseinikud kasutada soovitasid, on noorte seas väga populaarne rakendus, milles jagatakse lühikesi vaimukaid videosid, mis on enamasti seotud muusika või lõbusate tantsudega. «Kasutagem nüüd neid ilma süümepiinadeta. Loomulikult ei ole kuhugi kadunud ka raamatud ja lauamängud,» soovitasid korrakaitsjad.

Et «väljakutsega» ühineda, kasuta ühismeedias teemaviidet #püsikodus.

Politsei- ja piirivalveameti Facebooki lehel Netflixi vaadata ei soovitatud, küll aga kästi samuti kodus püsida. «Viiruse levikule saame kõige paremini piiri peale panna siis, kui püsime päriselt kodus ja väldime lähikontakti teiste inimestega,» seisis teadaandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles