Lauljatar Eleryn Tiit Sri Lankal karantiinis: pliit ei tööta ja toiduvaru sisse tungisid sipelgad

Elu24
Copy
Eleryn Tiit Sri Lankal.
Eleryn Tiit Sri Lankal. Foto: Instagram

Sri Lankal reisil olnud lauljatar Eleryn Tiit teatas eelmisel nädalal, et jääb kriisi lõpuni välismaale, kuna koju oleks keeruline saada. Nüüd avaldas ta, mis seis Sri Lankal on ja millised mured sealseid eestlasi kimbutavad.

«Kaheks päevaks kehtestatakse liikumiskeeld ning kolmanda päeva hommikul kella 6st 14ni saab jälle ringi liikuda. Kõik on muidugi pidevas muutumises,» andis näosaatest tuntud Eleryn Instagrami vahendusel teada.

Eleryniga on reisil veel lauljatar Rahel Ollisaar; nendega kaasas olnud muusik ja raadiohääl Jüri Pootsmann pääses eelmisel nädalal koju.

Eestlased varusid ööbimispaika korralikult toitu, et nad karantiinis nälga ei jääks, ent plaan ise süüa valmistada läks vett vedama. «Õnneks pliidil sai gaasiballoon üsna kiiresti tühjaks ja kuivainete pakkidesse tungis lugematu arv sipelgaid,» kirjutas Eleryn.

Õnneks aitasid eestlased hädast välja kohalikest naabrid, kes muidu peavad väikest kodurestorani, kuid olid nõus ka praegu abivajajatele süüa tegema. «Takeaway muidugi!» naljatas Eleryn.

Lauljatar tunnistas, et muidu pole Sri Lankal midagi viga. «Kogume kehasse korralikult D-vitamiini, naudime inimtühja India ookeani ja vaatame, mida toob homne päev.»

Sri Lankal pole koroonaviirusesse veel keegi surnud, nakatunuid on saja ringis. Reedel kehtestati saarel liikumiskeeld. Turiste on saarel üle 21 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles