PILTUUDIS ⟩ Krokodilliküti Steve Irwini tütar Bindi abiellus, kuid jättis pulmapeo ära

Elu24
Copy
Chandler Powell ja Bindi Irwin 2019. aastal. Paar on koos olnud 2015. aastast alates ning kihlusid eelmisel aastal.
Chandler Powell ja Bindi Irwin 2019. aastal. Paar on koos olnud 2015. aastast alates ning kihlusid eelmisel aastal. Foto: Willy Sanjuan/AP/Scanpix

Varalahkunud Austraalia krokodilliküti Steve Irwini tütar Bindi (21) abiellus. Noor neiu abiellus 25. märtsil, kuid mitmeid kuid planeeritud pulmapeo pidi Bindi koroonaviiruse tõttu kahjuks ära jätma.

Bindi jagas uudist oma abielust Instagramis. «Pidasime väikese tseremoonia ja abiellusin oma parima sõbraga. Praegu pole minu südames ühtegi sõna, mis kirjeldaks armastuse ja valguse kogust minu südame,» tunnistas Bindi.

«Oleme seda kaunist päeva planeerinud peaaegu aasta ja pidime muutma kõike, mis meil oma külaliste jaoks on. See oli väga raske otsus, kuid oluline, et kõik oleksid turvalised,» tõdes krokodilliküti tütar. «Soovime, et kõik sõbrad ja pereliikmed oleksid võinud meiega koos olla, olenemata sellest, et meil on tore pilte ja videoid jagada.»

«Praegu julgustame maailma hoidma lootust ja armastust, mis kannab meid edasi sellel sügaval ajaloolisel ajal. Täna tähistame elu ja keerleme igal ilusal hetkel, mida jagame koos oma Austraalia loomaia aias.»

Bindi lisas, et tema ema aitas tal valmistuda, tema vend Robert andis ta üle: «Chandlerist sai minu mees ja koos süütasime isa mälestusküünla.»

«Jagasime pisaraid, naeratusi ja armastust. [...]. Kõigile, kes seda loevad - olge kodus, hoidke sotsiaalset kaugust ja pidage meeles — ARMASTUS VÕIDAB!»

Postituses ka selgub, et Bindi abiellus loomaaias, kus tema ja ta pere elab ning töötab. 

Bindi kohtas oma abikaasat, Chandlerit, 2015. aastal. Nad kihlusid eelmisel aastal, vahendab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

March 25th 2020 ❤️ We held a small ceremony and I married my best friend. There are no words to describe the amount of love and light in my heart right now. We«ve planned this beautiful day for nearly a year and had to change everything, as we didn»t have guests at our wedding. This was a very difficult decision but important to keep everyone safe. We wish all of our friends and family could have been there with us, however it«s lovely that we will be able to share photos and videos. Right now we»re encouraging the world to hold onto hope and love, which will carry us forward during this profound time in history. Today we celebrated life and revelled in every beautiful moment we shared together in our Australia Zoo gardens. Mum helped me get ready, Robert walked me down the aisle, Chandler became my husband and together we lit a candle in Dad«s memory. We shared tears and smiles and love. Thankfully, since we all live at Australia Zoo as a family, we could be there for each other. To everyone reading this - stay safe, social distance and remember LOVE WINS!

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Irwini tütrel oli pärast oma isa surma saade «Bindi: The Jungle Girl», kuid ta juhtis ka oma isast rääkivaid mälestussaateid. Ta on ka näitlejanna ja osales näiteks USA kuulsuste tantsusaates «Dancing with the Stars», vahendab Elu24.  

Bindi isa Steve Irwin oli Austraalia päritolu loomakaitsja, loomaaia omanik ja telesaatejuht, kes suri 2006. aastal rai rünnaku tagajärjel. Irwini perele kuulub Queenslandis Brisbane»i lähedal Beerwahis asuv loomaaed, mille asutasid Irwini vanemad, kus Bindi ka abiellus.
Bindi isa Steve Irwin oli Austraalia päritolu loomakaitsja, loomaaia omanik ja telesaatejuht, kes suri 2006. aastal rai rünnaku tagajärjel. Irwini perele kuulub Queenslandis Brisbane»i lähedal Beerwahis asuv loomaaed, mille asutasid Irwini vanemad, kus Bindi ka abiellus. Foto: JIM RUYMEN/REUTERS/Scanpix

Bindi on jätkanud oma isa tööga ning on kirglik loomakaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles