Wimbledoni tenniseturniir võib siiski toimuda

Elu24
Copy
2019. aasta Wimbledoni turniiri poolfinaalis olid vastamisi igipõlised rivaalid Rafael Nadal (vasakul) ja  Roger Federer. Toona jäi peale šveitslane.
2019. aasta Wimbledoni turniiri poolfinaalis olid vastamisi igipõlised rivaalid Rafael Nadal (vasakul) ja Roger Federer. Toona jäi peale šveitslane. Foto: via www.imago-images.de/imago images / Colorsport/Scanpix

Käesoleva aasta teine suure slämmi turniir Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused on koroonapandeemia tõttu edasi lükatud ning toimuvad uue kava kohaselt septembris, paar nädalat pärast US Openit. Mis saab aga Wimbledoni turniirist?

Hetkel ei ole Wimbledoni turniir tennisekalendrist kuhugi kadunud. The All England Lawn Tennis Clubi juhatus koguneb järgmisel nädalal ning siis peaks selguma, kas turniir toimub planeeritud ajal või mitte.

Surve organisaatoritele otsuse kiireks tegemiseks on tugev. Wimbledoni tenniseturniir on 2020. aasta üks tähtsamaid spordisündmusi, mis veel suveks spordikalendrisse on jäänud. Wimbledoni suure slämmi turniir peaks algama 29. juunil. Seni on organisaatorid andnud mõista, et tennise suurturniiri edasilükkamine on äärmiselt keeruline.

Kogu profitennis on hetkel peatatud kuni 7. juunini, see tähendab muruhooaja alguseni. 

Wimbledoni tegevjuht Richard Lewis ütles: «Töötame praegu intensiivselt, et edasistesse plaanidesse kindlust lisada. Koguneme järgmisel nädalal ja siis võtame vastu otsuse.»

Kavakohaselt on 29. juunil Londonis algava turniiri üksikmängu finaalid plaanis mängida 11. ja 12. juulil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles