Kodukarantiinis ootamatult surnud mehe viimane sõnum naisele: ära muretse, küll varsti kohtume!

Elu24
Copy
Tim Galley ja Donna Cuthbert.
Tim Galley ja Donna Cuthbert. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Põhja-Walesis Wrexhami linnas suri hea tervise juures 47-aastane mees, kes otsustas pärast koroonaviiruse sümptomite tekkimist üksinda koju jääda.

47-aastane waleslane Tim Galley, kellel teadaolevalt polnud varasemaid tervisehädasid, käis eelmise nädala laupäeval poissmeesteõhtul ning tundis järgmisel päeval kurgus väikest kõditunnet, vahendas North Wales Live.

Kuna selle nädala alguses tekkis ka palavik, jäi ta vastutustundlikult töölt koju. Galley otsustas, et jääb oma korterisse isolatsiooni ega lase tüdruksõpra Donnat enda juurde, kuna tahtis järgida valitsuse soovitust üksi olla. «Loomulikult ma olin mures, kui tal palavik tekkis, kuna kartsin koroonaviiruse pärast. Aga ta tahtis mind kaitsta, nii et ma ei saanud talle külla minna,» rääkis Donna.

Donna ütles meediale, et tal tekkis mure, kui Galley sõnumid aina harvemaks jäid. «Kuna ta tervis läks aina halvemaks, palusin ma tal kiirabi kutsuda, aga ta ütles, et tal on kõik korras, kuna varasemaid tervisehädasid pole, ning kiirabil on teiste patsientidega käed tööd täis,» selgitas Donna, kes oli lahkunuga neli aastat koos olnud.

Esmaspäeva õhtul saatis naine mureliku sõnumi, et äkki nad ei saa teineteist mitu nädalat näha, kuna peavad kodus püsima. «Ära aja rumalat juttu, loomulikult näeme teineteist,» vastas Galley. Pärast seda mees enam kõnedele ei vastanud.

Esmaspäeval saatis Donna Timile mureliku sõnumi.
Esmaspäeval saatis Donna Timile mureliku sõnumi. Foto: Elu24 fotolavastus

Teisipäeva hommikuks oli Donna juba nii mures, et palus naabritel teda vaatama minna. Galley surnukeha leiti voodist. «Ma lihtsalt ei talu mõtet, et ta pidi täiesti üksi olema,» ütles naine.

Donna sõnul oli ta kaaslasel tohutu hea süda ning nad olid koos väga õnnelikud. «Me pidime mu tütre pulma minema, aga see jääb ka koroonaviiruse pärast ära. Me käisime nii paljudel puhkusereisidel ja nii palju asju oli plaanitud. Ta oli mu tulevik,» ütles Donna.

Naise lootus on, et inimesed võtaksid valitsuse ja terviseametnike juttu tõsiselt ning püsiksid kodudes. «See viirus on tõsine ja võtab meilt lähedasi. Tim järgis kõiki ettevaatusabinõusid, aga viirus sai ta ikka kätte,» rääkis Donna.

Ametlikku kinnitust, et Galley suri koroonaviiruse tagajärjel, ei ole.

Eilse seisuga oli Walesis koroonaviirusse nakatunuid 628 ja surnuid 22, vahendas BBC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles