PÕGENIKU-BINGO ⟩ USA politseijaoskond kasutab igal nädalal üht lõbusat meetodit uue tagaotsituima kurikaela välja selgitamiseks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
USA politsei on leidlik ka tagaotsitumate varaste väljakuulutamisel. Üheks võimaluseks on igal reedel mängida varga-bingot.
USA politsei on leidlik ka tagaotsitumate varaste väljakuulutamisel. Üheks võimaluseks on igal reedel mängida varga-bingot. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Florida maakonna korrakaitsjad korraldavad igal reedel bingomänge, kus selgub uue nädala tagaotsituim kurikael. Pallide keerutamisest postitatakse sotsiaalmeediasse ka meeleolukaid videoklippe. 

Florida Flagery maakonna politseijaoskonnas korraldatakse iga reede hommikul bingomäng, kus tutvustatakse üht tagaotsitavatest kurjategijatest. Videoklipp koos kurikaela tutvustusega postitatakse ka šeriffijaoskonna Facebooki lehele, kus siis inimesed saavad seda jagada ja kommenteerida. 

Sel reedel jäi bingo lõksu 30-aastane James Moore, keda otsitakse taga seoses lubadeta juhtimisega, politsei eest suurel kiirusel põgenemisega ja ametnikule vastu hakkamisega.

Maakonna šeriff Rick Staly loosis aga koos oma abilisega eelmise nädala reedesel bingol välja 26-aastase Rachel Tate'i, kes politsei sõnul sai juba korra võimaluse hakata seadusekuulekaks, kuid ei suutnud seda täita ning peab nüüd taas kohtuniku ette astuma. 

Kellel on aga soovi veelgi rohkem põgeniku-bingole kaasa elada, siis seda saab teha Flagery maakonna šerifijaoskonna Facebooki lehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles