PALJU ÕNNE ⟩ Televaatajate rõõmuks juba tosin aastat: Kanal 11 on täna sünnipäev

Elu24
Copy
Foto: Tootja foto

Kanal 11 on kaasaegse naise parim kaaslane, abiline ja teejuht. Alati heatahtlik ja südantsoojendav meelelahutaja juba 12 aastat.

Mida pakub televaatajale Kanal 11 sel kevadhooajal? Anname kiire ülevaate.

Igapäeva sarjana näeb Kanal 11 vaataja Eestis ohtralt südameid võitnud Austraalia telesarja «Kodus ja võõrsil». Eestis näidatavad episoodid on võrdlemisi väärikas värskusastmes. 4. mail stardib juba mammutsarja 32. hooaeg. Osade arv on jõudnud aga juba üle 7000!

Vähemalt sama edukaks on kujunenud ka Hispaania ajastudraama «Vana silla saladus», kus tegevus toimub põlvest põlve ja revolutsioonist revolutsiooni taustal.

Füüsise ja vaimu eest hoolitsevad teisipäeva õhtud, mil jagatakse trenni- ja dieedinippe, kuid seda tihtilugu humoorikal ja ootamatul moel. Briti elustiilisarjad teevad toitumisteaduse ja harjumuspärased käitumismustrid selgeks lõbusalt ja kõigile arusaadavalt.

Tõsielusarjadest on jätkuvalt populaarsed kaaslaste otsimise sarjad nagu «Poissmees», «Vallaline kaunitar» ja brittide meeletult edukaks formaadiks kujunenud «Armastuse saar».

Kanal 11 tunneb uhkust maailma kõige jõukama telepere «Kardashianid» näitamise üle. Intriige kütab ka tõsielusari «Tantsupalavik», kus andekate laste ja ambitsioonikate emade sümbioos täidab kõik eduka tõsielusarja rusikareeglid.

Kanal 11 ei pelga näidata hilisõhtutel ka paljast ihu. Kohtingusaadetest on hulgaliselt kõmu tekitanud brittide «Alasti ahvatlus» ja paljudes Euroopa riikides kanda kinnitanud formaadisari «Aadam otsib Eevat».

Kehapositiivsust toetavad ja valehäbi kummutavad sarjad «Paljas tõde» ja «Julgelt paljaks». Ausat ja avameelset seksiharidust vahendab briti auhinnatud saatesari «Seksi õppetunnid».

Kanal 11 kannab endas pehmemaid väärtuseid ja nii on ka meie filmivalik leebemat sorti. Televaatajate lemmikuteks on aastate jooksul kujunenud romantilised reeded, samuti leiab pisut eakam publik iganädalaselt üles Saksa romantikasarjad.

Meile meeldivad lapsed, loomad, ilu. Vürtsitame kava ka pahelisemate, kuid siiski vaimukate detektiivisarjadega «Rizzoli ja Isles» ja «Candice Renoir», kus on kandev roll naistel.

Ja kui Kanal 2s mõni kodumaine saade nägemata jäi, tasub seda otsida ka Kanal 11 kavast.

Kokandusest alustas 7. märtsil uus sari «Türgi hõrgutised». Saatejuhiks on Soome juurtega kokk ja toidublogija Sara La Fountaine. Sara läheb avastama Türgi köögi mitmekesisust, traditsioone ja rikkalikku toidulauda. Saade on järelvaadatav VeebiTVs.

Kanal 11s tuleb aprillis uus saade «Saleduse saladused» («How to lose Weight Well»). Tegu on taaskord humoorika kaaluabisaatega, kus katsetatakse erinevaid dieete, kuid antakse ka populaarteaduslikke selgitusi inimkeha toimimise kohta. Saatesari selgitab välja millised toitumiskavad on jätkusuutlikud ja millised mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles