SEGASED LOOD ⟩ Rammstein teatas, et Till Lindemanni koroonatest oli negatiivne

Elu24
Copy
Foto: ZUMAPRESS / ScanPix

Veel täna hommikul kirjutas Saksa meedia, et korduvalt ka Eestit külastanud ansambli Rammstein laulja Till Lindemann viibib hetkel koroona tõttu Berliini haiglas intensiivis. Saksa industriaalroki lipulaev teatas aga äsja oma ametlikus sotsiaalmeediakanalis, et Tillil siiski koroonat pole.

«Eile õhtul toimetati Till Lindemann bändi arsti soovitusel haiglasse. Ta veetis öö intensiivravi osakonnas, kuid pärast enesetunde paranemist on ta sealt lahkunud. Tilli koroonatest oli negatiivne,» seisis Rammsteini poolt sotsiaalmeediasse läkitatud teates.

57-aastane Lindemann esines veel eelmise nädala alguses Venemaal Novosibirskis ning Saksa ajaleht Bild tekitas täna suurt segadust, kui kirjutas, et Saksamaale naastes ootas muusikut ees halb uudis. Kuna tal tekkis kopsupõletik ja kõrge palavik, saadeti Till intensiivi ning kohalik meedia raporteeris, et staar on nakatunud koroonaviirusesse.

Sakslaste au ja uhkus Rammstein esineb 21. juulil Tallinna Lauluväljakul oma senise suurima välisõuga. Uue albumiga võimsa comeback'i teinud bänd naaseb maarjamaale staadioniturnee «Europe Stadium Tour 2020» raames ja kontsert on täielikult välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles