Portugali pallivõlur annetas koroona vastu võitlemiseks miljon eurot aga kaheksaga ostis autoharulduse! (1)

Elu24
Copy
Torino Juventuse vutistaar Cristiano Ronaldo lisas oma autokollektsiooni tõelise harulduse - Bugatti Centodieci.
Torino Juventuse vutistaar Cristiano Ronaldo lisas oma autokollektsiooni tõelise harulduse - Bugatti Centodieci. Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/SCANPIX

Torino Juventuse jalgpallklubi supertäht Cristiano Ronaldo on tuntud oma nõrkuse poolest luksusautode vastu. Üks portugaallase lemmikautosid on Bugatti. Kuigi vutikangelasel on garaažis juba kaks Bugattit - Chiron ja Veyron, ostis mees nüüd kolmanda.

Supercarsblogi teatel on mees tellinud oma luksusmasinate kogusse kolmanda Bugatti, sedakorda eelmise aasta sügisel esmakordselt esitletud Centodieci. Tegemist on tõelise kollektsioonipärliga, sest kõnealuseid mudeleid leidub terves maailmas vaid 10. 

Autol on 8-liitrine W16 mootor, 1600 hobujõudu, nullist sajani võtab masin 2,4 sekundiga ja 300 kilomeetrise tunnikiiruse saavutab auto 13,1 sekundiga! 

Centodieci tippkiirus on 380 km/h. Autol on ka vastav hind - umbes 8,2 miljonit eurot.

Vaata klippi Centodiecist siit: 

Ronaldo on viimasel ajal ohtralt kulutanud: annetas miljon eurot koroonavastaseks võitluseks, loobus koos tiimikaaslastega mõnekuisest sissetulekust. Aga jalgpallihärral raha on, Forbesi andmetel on 35-aastase portugaallase aastateenistuseks ümmarguselt 100 miljonit eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles