Argentiina jalgpalluri ahastus: eksnaine võttis lapsed ja sõitis Põhja-Itaaliasse!

Elu24
Copy
Argentiina jalgpallur Maxi Lopez igatseb oma lapsi.
Argentiina jalgpallur Maxi Lopez igatseb oma lapsi. Foto: Celso Pupo/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Argentiina jalgpallur Maxi Lopez avaldas esmaspäeval Twitteris emotsionaalse kirja, milles tundis koroonaviiruse tõttu muret oma laste tervise pärast.

Lopezi endine abikaasa, telemeediatäht Wanda Icardi (Nara) viis nende ühised lapsed Põhja-Itaaliasse Lombardias asuva Como järve äärde. Itaalias on koroonaviirus on just Lombardia ja Bergamo maakondi kõige tugevamalt tabanud.

Icardi on Instagramikontol avaldanud Como järve kallastelt mitmeid fotosid. Lopezil ei olnud enda sõnutsi aimugi, et ta ekskaasa Itaaliasse põrutab. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏡

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

«Viid lapsed teise riiki, otse viiruse tsentrumisse ja edasisele üldse ei mõtle? Mis su peas toimub? Meie elus on kõige tähtsam laste tervis. Oled viie lapse ema, aga tundub, et sellest sa aru ei saa.»

Lopezil on eksnaisega kolm ühist last, kuid nende vahelised suhted on kõike muud, kui roosilised. Kohe pärast lahkuminekut hakkas telestaar käima endise mehe meeskonnakaaslase Mauro Icardiga. Vutimehed mängisid koos Itaalia klubis Sampdoria.  Praegu esindab Icardi Pariisi suurklubi Saint-Germaini, Wanda ja Icardi on abielus ning neil on kaks ühist last. Wanda Icardi töötab muuhulgas oma abikaasa agendina.

Wanda Icardi koos oma praeguse abikaasa, samuti argentiinlasest vutitähe Mauro Icardiga.
Wanda Icardi koos oma praeguse abikaasa, samuti argentiinlasest vutitähe Mauro Icardiga. Foto: LUCA BRUNO/AP/Scanpix

Lopez rääkis Instagramis, kuidas ta oma lapsi igatseb.

«Kuule ema, palun lase nüüd lastel oma isale helistada, praegustel aegadel on ühtehoidmine tähtsam, kui kunagi varem,» kirjutas Lopez.

Itaalias on tuvastatud ligi 98000 koroonaviirusesse nakatunut ja üle 10 000 inimese on haigusesse surnud. Liikumiskeeld kehtib Itaalias esialgu 12. aprillini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles