Koroonaviirus nõudis kolm Emmyt võitnud USA muusiku elu

Elu24
Copy
Adam Schlesinger aastal 2007.
Adam Schlesinger aastal 2007. Foto: AFP/SCANPIX

Ameerika rokkbändi Fountains Of Wayne asutajaliige Adam Schlesinger suri kolmapäeva hommikul koroonaviiruse tagajärjel.

52-aastase muusiku pere teatas teisipäeval, et Schlesinger on koroonaviiruse tagajärjel sattunud New Yorgi haiglasse ning võitleb elu eest, vahendas The Guardian. Välismeedia teatel suri mees kolmapäeva hommikul, haiglas oli ta olnud üle nädala.

Schlesinger oli 1995. aastal tegevust alustanud New Jersey bändi Fountains Of Wayne basskitarrist ja lugude kaasautor. Nende suuremaid hitte «Stacy's Mom» ja «Hey Julie» on kuulnud sajad miljonid.

Schlesinger võitis karjääri jooksul kolm Emmyt, 2009. aastal ka Grammy ning sai 90ndate lõpul Oscari nominatsiooni, kuna kirjutas Tom Hanksi muusikalile «That Thing You Do!» («Kes oskab, see teeb») nimiloo.

Chris Carrabba bändist Dashboard Confessional kirjutas: «Ma teadsin teda mentori ja sõbrana. Me peame seda tõsiselt võtma, inimesed on haiged ja surevad. Puhka rahus, mu hea sõber.»

Schlesinger sai telesarja «Hull ekstüdruk» muusika eest Emmy. Vasakult: Adam Schlesinger, Rachel Bloom ja Jack Dolgen.
Schlesinger sai telesarja «Hull ekstüdruk» muusika eest Emmy. Vasakult: Adam Schlesinger, Rachel Bloom ja Jack Dolgen. Foto: AFP/SCANPIX

Laulja-laulukirjutaja Nicole Atkins kirjutas: «On südantlõhestav kuulda Adam Schlesingeri lahkumisest. Ta oli üks esimestest, kellega ma kunagi koos laulu kirjutasin ning käisime omal ajal Fountains of Wayne'iga koos turneel. Ta oli väga kena ja üle mõistuse talendikas.»

Schlesinger oli lahutatud ning tal on kaks tütart.

Ülevaadet avaliku elu tegelastest, kellel on koroonaviirus diagnoositud, saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles