FILMIAPS ⟩ Terava pilguga fännid avastasid hittfilmis «Väikesed naised» ajaloolise prohmaka

Elu24
Copy
«Väikesed naised»
«Väikesed naised» Foto: IMDB

Kostüümide eest Oscari võitnud ning veel 5 kuldmehikesele kandideerinud ajalooline draama «Väikesed naised» (Little Women, 2019), mis veel aasta alguses kinodes jooksis, jäi koduses karantiinis linalugu uuesti vaadanud fännidele «vahele» piinliku apsakaga.

Greta Gerwigi lavastatud linaloos jäi, nagu alles nüüd selgub, kaadrisse moodne joogipudel, millesarnaseid 19. sajandi teisel poolel – ajal, mil ühe pere nelja õe sirgumist jälgiva linaloo tegevus toimub – kindlasti veel ei toodetud. Kui kinolinal lipsas see aps silmist, siis kordusvaatamiste käigus kipuvad ka vead viimaks päevavalgele tulema.

«Väikesed naised» apsakas: läikiva metallservaga moodne (termos)joogipudel kaadri all paremas nurgas
«Väikesed naised» apsakas: läikiva metallservaga moodne (termos)joogipudel kaadri all paremas nurgas Foto: Filmikaader

Anakronismile juhtis tähelepanu filmi ja selle aluseks oleva raamatu suur fänn, kes postitas avastuse järel sotsiaalmeediasse video, vahendab CNN. Edasi levis uudis veast juba kulutulena – seda enam, et tegu pole esimese korraga, kui midagi sellist filminduses juhtub. 

@madelynrancourt

anyone else notice this? 🤯🤭 ##fyp ##foryou ##littlewomen ##hydroflask ##timothéechalamet

♬ Little Women - Alexandre Desplat

Veel eelmisel aastal puhkes suur kära «Troonide mängus» kaadrisse jäänud kohvitopside üle, mille trumpas üle vaid asjaolu, et samalaadne apsakas juhtus sarjas hiljem veelgi, kui sarja finaalosas jäid kaadrisse plastikpudelid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles