VAATA TASUTA ⟩ Elegantselt paheline krimka! Müstiline uus sõbratar lööb «Väikeses teenes» igavleva üksikema elu pahupidi

Elu24
Copy
Blake Lively filmis «Väike teene»
Blake Lively filmis «Väike teene» Foto: Filmikaader / Scanpix

Alles hiljuti kinoekraanidel menukalt jooksnud krimimüsteerium «Väike teene» (A Simple Favor, 2018) on stiilne ning musta huumoriga vürtsitatud põnevik täis pöördeid ja reetmisi, saladusi ja paljastusi, armastust ja truudust, surma ja kättemaksu.

Režissöör Paul Feigi («Spioon», «Pruutneitsid») lavastatud elegantne mängufilm jutustab emast ja vlogijast Stephaniest (Anna Kendrick filmidest «Hr. Õige», «Audiitor»), kes saab oma lapse sõbra kaudu tuttavaks salapärase ning ligitõmbava naise Emilyga (Blake Lively filmidest «Madalik», «Adaline'i aeg»). Naiste sõprus ei jõua aga kuigivõrd kaua kesta, kuna Emily kaob jäljetult. Stephanie asub teda otsima ning paljastuma hakkavad saladused, mida ta poleks ealeski osanud kahtlustada.

Loe arvustust: «Väike teene» mõrvarlikud sõberemmed

Vaata filmi tasuta VeebiTVs (nähtav veel 6 päeva):

Kusjuures, film pole mitte üksnes maiuspala pahelise krimka austajale, vaid paitab ka kõrva. Filmi heliribalt leiab nii peeneid prantsuse retrošansoone kui ka räppi ning kogu pleilisti kõlbab tuju tõstmiseks kuulata ka keset kõige töisemat argipäeva. Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles