SKANDAALSED KAKSIKUD Kuulsust jahtivad USA instastaarid sattusid iluprotseduuride küüsi ja üks põrutas ka trellide taha

Elu24
Copy
Clermonti kaksikud on pärit Gruusiast, kuid jahivad väikesest peale kuulsust Ameerikas.
Clermonti kaksikud on pärit Gruusiast, kuid jahivad väikesest peale kuulsust Ameerikas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Clermonti kaksikud on endised tõsielustaarid, kellest on saanud täiskohaga instamodellid. Neil on Instagramis 1,4 miljonit fänni, kuid kaksikõdede teekond staaristaatuse poole pole olnud üldsegi sujuv, vahendab newidea.com.au

Ambitsioonikad Clermonti kaksikud Shannade ja Shannon on pärit Ameerikast, Georgia, osariigist, kuid kolisid kuulsuse jahtimiseks New Yorki, oma moekunstnikust tädi juurde. Intervjuus Page Six'ile avaldasid tüdrukud: «Meie tädi viis meid noores eas New Yorki moeetendustele. Ta tegi ise riideid ja me olime sellest nii lummatud.»

Kaksikõed said kuulsaks «Bad girls club» tõsielusarjas 2015. aastal, sest neiud olid telekaamerate ees enamasti poolpaljalt. Clermontid visati aga saatest välja, kuna nad kahjustasid maja, milles tõsielusari aset leidis.

Enne seda oli neil mitmeid sõnavahetusi teiste tõsielusaates osalejatega ja kokku olid Clermontid vaid seitsmes episoodis. Vaatamata lühikeseks jäänud tõsielustaari staatusele, kogusid nad sotsiaalmeedias hulgaliselt fänne ning nende ühisel Instagrami kontol oli välja viskamise hetkeks 15 000 jälgijat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shannon and Shannade Clermont (@clermonttwins) on

Pärast seda kadusid kaksikõed mõneks kuuks avalikkuse silme alt ja tulid tagasi täiesti uue ilmega. Nad naasid avalikkuse ette pärast mitmeid iluprotseduure ning pleegitatud nahaga, šokeerides fänne oma uue välimusega.

2018. aastal olid nad räppar Kanye Westi moebrändi Yeezy modellid, kuna nad sarnanesid väga räppari abikaasa, Kim Kardashianiga

Siis sattus aga Shannade skandaali. Neiu veetis ühe saatusliku öö kinnisvaramaakleriga, kes järgmisel hommikul oli pealtnäha kadunud. Shannade varastas mehe deebetkaardi andmed ja läks sisseoste tegema. Selgub, et kinnisvaramaakler oli tegelikult surnud!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shannon and Shannade Clermont (@clermonttwins) on

Shannade tunnistati kohtus süüdi pettuses, sest naine oli kulutanud 20 000 dollarit surnud maakleri raha ja naine mõisteti üheks aastaks vangi.

Märtsi alguses sai Shannade vanglast väljas ning nüüdseks juba üle miljoni fänniga instastaarid jahivad jätkuvalt kuulsust, vahendab The Source.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles