TEADMATA KADUNUD ⟩ Robert F. Kennedy lapselaps ja tema 8-aastane poeg surid oletatavasti kanuuõnnetuses

Elu24
Copy
Robert F. Kennedy lapselaps Maeve Kennedy Townsend Mckean (keskel) koos abikaasa ning nende nelja lapsega 2019. aasta detsembris.
Robert F. Kennedy lapselaps Maeve Kennedy Townsend Mckean (keskel) koos abikaasa ning nende nelja lapsega 2019. aasta detsembris. Foto: Mike Pont/AFP/Scanpix

USA ühte jõukamat perekonda on tabanud järjekordne tragöödia. Robert F. Kennedy lapselaps Maeva Kennedy Townsend McKean (40) ja tema 8-aastane poeg on teadmata kadunud, oletatavasti surnud, vahendab TMZ.

Kaks Kennedy perekonna liiget jäid kadunuks neljapäeva pärastlõunal pärast kanuuõnnetust Chesapeake'i lahel, Marylandi osariigis. Pärast 26 tundi otsingud peatati, vahendab CNN.

Abikaasa David McKean tõdes reedel, et on ilmselge, et tema naine ja poeg Gideon on traagiliselt surnud. McKean kirjeldas, et ema ja poeg mängisid koos palli, mis lendas vette. Koos võeti kanuu, et pall ära tuua, ning McKean usub, et tuul või hoovused lükkasid kanuu lahte. 

Neljapäev oli väga tuuline ilm ning Washingtonis mõõdeti tuule kiiruseks ligi 60 km/h. Rannavalve sõnul oli Maeve'i ja tema poega enne kadumist «nähtud kanuuga kalda poole rabelemas». Marylandi kuberneri Larry Hogani sõnul on leitud ka kirjeldustele vastav kanuu, mis oli ümber läinud.

«On selge, et Maeve ja Gideon on surnud. On möödunud rohkem kui 24 tundi ja nende ellujäämise võimalused on võimatult väike,» avaldas abikaasa McKean.

David McKean (vasakul) ja Maeve Kennedy Townsend Mckean koos nende lastega. 8-aastane Gideon (paremalt teine) oli koos emaga kanuus ja jäi teadmata kadunuks.
David McKean (vasakul) ja Maeve Kennedy Townsend Mckean koos nende lastega. 8-aastane Gideon (paremalt teine) oli koos emaga kanuus ja jäi teadmata kadunuks. Foto: Mike Pont/AFP/Scanpix

Pärast endise presidendi John F. Kennedy ja poliitiku Robert F. Kennedy mõrvu 60ndatel on perekonda saatnud mitmeid tragöödiad. 1997. aastal suri suusaõnnetuses Michael Kennedy ja kaks aastat hiljem võttis John F. Kennedy juuniori elu lennuõnnetus.

Just möödunud suvel suri Kennedyte perekonnas üledoosi tõttu üks Robert F. Kennedy lapselapsest Saiorse Kennedy Hill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles