NUNNU PEREPILT ⟩ Kuidas läheb ligi kuu karantiinis veetnud Rahulate perel?

Elu24
Copy
Anni Rahula perega.
Anni Rahula perega. Foto: Erakogu

Anni Rahula postitas Instagramis eriti kelmika perepildi koos mehe ja tütrega.

Anni Rahula sõnul on nad kodus veetnud juba ligi kuu - kauem kui kunagi varem. «Tomi vist otsib väljapääsu,» kommenteeris ta mehe omamoodi nägu.

«Ei saa pahaks panna. Ma tunnen neid kellega ta koos elama peab,» naljatas Anni. «Me pole perega kunagi järjest nii kaua kodus olnud,» meenutas naine. Ainsaks erandiks pakub ta tütre sündi 3 aasta eest.

«Me õpime rahulikumalt olema ja see mõnub meile kõigile päris hästi, julgen öelda.» Pere paistab tõesti lõbus. Eriti kavalalt on pildile jäänud paari pisitütar Rubi.

«Kodus on meil väga mõnus, rahulik, töökas ja rõõmus meeleolu,« kirjeldas pereema. »Hoov on varsti korras ja uusi taimi täis. Õhtuks jagub lauamänge, kuid iga Netflixi filmisoovitus on teretulnud,« vihjas ta fännidele.

»Hetkel ma muidugi ei tea milline linnas elu välja näeb, aga tahaks loota, et ka seal on inimesed võimalikult palju kodus,« avaldas Anni. Tema sõnul on pere vaid korra kogu kuu jooksul Tallinna jõudnud - nende töö on praegu kodus olla, nagu paljudel teistelgi.

»Oleme ülimalt tänulikud kõikidele arstidele ja teistele, kes päriselt eesrindel võitlevad,» kinnitas Anni. «Meie imetlus!» Rahulad annetasid oma raamatu müügist tulnud tulud ja veel sama palju oma raha Tallinna Kiirabile.

Elu24 soovib tervist ja kannatust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles