Maailma rikkaima poksija tütart kahtlustatakse lapseootel naise pussitamises

Elu24
Copy
Iyanna Mayweather
Iyanna Mayweather Foto: www.facebook.com

Poksilegendi Floyd Mayweatheri 19-aastane tütar Iyanna Mayweather peeti Houstonis ööl vastu laupäeva kella 1.30 paiku politsei poolt kinni. Endise poksija tütart kahtlustatakse julmas kallaletungis.

Iyanna Mayweather võeti politsei pool vahi alla, sest kahtlustati raseda naise pussitamises, vahendas TMZ.

TMZi andmetel saabus Iyanna Mayweather räppäri NBA Youngboy majja, kus peatse noarünnakou ohver Lapattra Lashai Jacobs koos muusikuga aega veetis. Iyanna Mayweather olevat seepeale teatanud, et ta on NBA Youngboy abikaasa ja palus majas oleval naisel võimalikult kiiresti lahkuda. 

25-aastase Jacobsi jaoks oli poksija tütre käsk, nagu hane selga vesi. Hoopis Jacobs palus nüüd Mayweatheril tuldud teed tagasi minna. Sellest tõusis riid, mis kiiresti eskaleerus. TMZi teatel võttis Mayweather mõlemasse kätte noa ja tormas rasedale Jacobsile kallale.

Kiirabi saabudes lamas Jacobs põrandal, ta viidi haiglasse. Naise tervisliku olukorra kohta puudub hetkel informatsioon.

Mayweather kinnitas, et Jacobs rebis teda enne pussitamist juustest ning lisas, et polnud varem kunagi Jacobsit kohanud.  

TMZi info kohaselt on Jacobsil ja räppar NBA Youngboyl üks ühine laps. Muusikul on kokku neli last: Kayden, Kamron, Taylin ja Kamiri.

Lauljana ja sotsiaalmeediastaarina karjääri teha üritav Mayweather on hetkel 30 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vahi alt vabastatud. Tema isa Floyd Mayweatheri vara väärtust hinnatakse 700 miljoni kuni ühe miljardi dollari vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles