VIDEO ⟩ Inglismaal mattus lemmikloomapood plahvatuste järel leekidesse

Elu24
Copy
Johnsoni aiandus- ja lemmikloomapood leekides
Johnsoni aiandus- ja lemmikloomapood leekides Foto: SWNS/ScanPix

Londoni lähistel põles maha suur aiandus- ja lemmikloomakeskus. Õnnekombel suutsid töötajad loomad evakueerida.

Pühapäeval suurt kaubahalli raputanud plahvatused vallandasid leegid, mis levisid kiiresti. Boston Aquatics & Pets keskuse töötajad pidid elu eest jooksma, et kümned loomad ära päästa, kirjutab kohalik meedia.

Teised üritasid leeke enne tuletõrje saabumist peatada, kuid tulemusteta. Politsei droonivideolt on näha, et leegid haukasid majast suure tüki. Ohtliku põlengu tõttu pidi sulgema ka mööduva tee.

«Toimus vähemalt kaks plahvatust,» rääkis loomapoe esindaja. «Me ei tea kindlalt, kuid arvame, et need olid gaasiballoonid.» Tule kätte võisid tema sõnul jääda mõned kalad, kelle saatusest ei teata midagi.

«Meie meeskond on imeline,» kinnitas esindaja. «Nad toimetasid nagu autopiloodi peal, reegleid järgides. Loomad on turvaliselt omaniku koju ära evakueeritud.» Keskuses oli hetkel karantiini tõttu külastajatele avatud vaid teises otsas asunud toidupood.

Töötajad lubati samal päeval koju ära. «Peame laskma tuletõrjujatel gaasitrasse kontrollida ja maja jälle turvaliseks teha,» selgitasid nad meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles