KURVIKAS JA ANDEKAS ⟩ Modell Demi Rose näitas, mida ta lisaks seksikatele bikiinipiltidele veel teha oskab

Elu24
Copy
Briti modell Demi Rose 2017. aastal.
Briti modell Demi Rose 2017. aastal. Foto: Can Nguyen/Capital Pictures/Scanpix

Suurbritannia modell, instastaar ja seltskonnatäht Demi Rose (25) näitas sotsiaalmeedias oma miljonitele fännidele, mida ta lisaks seksikatele bikiinipiltidele veel teha oskab — laulda!

Demi Rose, kes alles hiljuti kiskus oma rinna paljaks, et näidata, mida ta koroonaviirusest arvab, lasi nüüd oma lauluhääle valla. 

Instagrami-lugudesse postitatud videoklipi taustal on kuulda Akoni lugu «Locked up» (ehk «Luku taga»), millele rinnakas modell innukalt kaasa laulab. Looga väljendas modell oma «tuju» ning seda, mida ta koduseinte vahel eriolukorra ajal tunneb.

Muidugi olid video esiplaanil Demi kumerused, tänu millele on ta sotsiaalmeedias teeninud praeguseks üle 13 miljoni fänni. 

Alles hiljuti kostitas Demi oma fänne seksika pildiga, kus modelli auguline kleit ei jätnud palju ruumi kujutlusvõimele. Päev hiljem said fännid taas neiu ilu täiel rinnal nautida.

Demi veedab hetkel isolatsiooni Londonis, kuid tundub, et modell ei kavatse sellepärast enda fännidele pettumust valmistada. Bikiinipildid ilmuvad neiu Instagrami jätkuvalt, olgugi, et Demi peab mõnda aega rannad ja paradiisisaared koduseinte vastu vahetama.

«Laulan ja tantsin iga päev (arvatavasti käin oma koerale närvidele), loen, mediteerin, söön ja aeg-ajalt naudin džinn toonikut,» kirjeldas Demi oma igapäevaelu eriolukorra ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles