UUS SAADE ⟩ «Saleduse saladused» teeb selgeks, kuidas liigne kehakaal kaduma panna

Elu24
Copy

Uus humoorikas kaaluabisaade «Saleduse saladused» võtab vaatluse alla populaarsed dieedid, et teha selgeks, kuidas siis ikkagi edukalt liigsest kehakaalust vabaneda. 

«Saleduse saladused» on humoorikas populaarteaduslik saade, mis võtab üksipulgi lahti kõik levinumad dieedid ja üritab spetsialistide abil vastuseid leida, kas neist ka pikemas perspektiivis kasu on. Murtakse nii müüte kui ka jagatakse teaduslikult tõestatud fakte. Samuti analüüsitakse erinevate toiduainete koostisosasid ja nende mõjusid meie kehadele, lisaks õpetatakse valmistama täisväärtuslikke eineid.

Igas episoodis on fookuses eriilmelised «dieeditajad» ja allavõtmismeetodid. Need võivad olla nii elukestvad pingutused kui ka vaid nädala või paari pikkused programmid, et olulise peo jaoks paremini kleiti mahtuda. Mis iganes eesmärgil parema, nägusama või tervislikuma keha poole püüeldakse, üldjuhul on iga dieedi puhul tegu emotsionaalse võitlusega. Saate eesmärk ongi jõuda teadmiseni, kuidas siis ikkagi kõige edukamalt kaalu kaotada.

Tunnine «Saleduse saladused» alustab Kanal 11s 14. aprillil ja hakkab olema eetris teisipäeviti kell 21.30. Kokku on sarja lausa 5. hooaega ja episoode jagub kuni 15. septembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles