Turvakaamera paljastas mehed, kes toidupoes oma käsi lakkusid ja siis kaupa käperdasid (2)

Elu24
Copy
Turvakaamerad jäädvustasid Lanchashire'i krahvkonnas Morecambe'i linna Sainsbury'si poes kahe mehe ebanormaalse tegevuse.
Turvakaamerad jäädvustasid Lanchashire'i krahvkonnas Morecambe'i linna Sainsbury'si poes kahe mehe ebanormaalse tegevuse. Foto: SWNS/ScanPix

Suurbritannias vahistas politsei kaks meest, kes lakkusid toidupoes oma käsi ning katsusid seejärel toiduaineid ning ukselinke, vahendab Mirror.

Turvakaamerad jäädvustasid Lanchashire'i krahvkonnas Morecambe'i linna Sainsbury'si poes kahe mehe ebanormaalse tegevuse.

Mehed käisid poes ringi, lakkusid oma käsi ning katsusid seejärel lihatooteid, värskeid toiduaineid ning ukselinke. 

Vahejuhtumi järel pidid Sainsbury'si töötajad poe desinfitseerima ning meeste poolt katsutud toit läks hävitamisele.

Inspektor James Martin sõnas, et koroonakriisi valguses on tegemist häbiväärse juhtumiga. «See on minu jaoks arusaamatu, kuidas keegi võiks arvata, et selline käitumine võiks olla sobiv või naljakas isegi tavalisel ajal.»

«Kuid praeguse kriisi ajal, kui inimesed seisavad silmitsi poodides valitseva tühjusega, on see lausa häbiväärne,» sõnas ta.

Mõlemad mehed on nüüdseks vahi alla võetud. 

Hetkel pole selge, miks mehed nõnda käitusid ja kas nad võisid olla nakatunud koroonaviirusesse. 

Igal juhul oli nende käitumine väga ohtlik, sest koroonaviirus levib inimeselt inimesele piisknakkuse kaudu, peamiselt lähedasel kontaktil haige inimesega.

Sainsbury's on üks kolmest suuremast supermarketite ketist Suurbritannias, vahendab Vikipeedia.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles