VAATA JÄRELE ⟩ Inger tõi veebikontsertide sarja «Eesti Muusika LIVE!» lavale tundeid ja emotsioone

, Toimetaja
Copy

Eile andis «Eesti Muusika LIVE!» veebikontsertide sarjale vägeva avapaugu Stefan. Täna saavad Elu24 lugejad aega veeta noore laulja ja laulukirjutaja INGER-i muusikat nautides. 

«Minu looming ja muusika on inspireeritud armastusest, tunnetest ning inimestest,» lausus INGER ning lisas, et esitusele tulevad kõik tema tuntuimad lood. «Ma olen väga põnevil sellest laivist, kuna mul on idee kasutada paaril laulul sellist abivahendit nagu looper, mis natuke täiendab seda, mida ma muidu laval teen. Kontserdil esitan oma repertuaarist laule, kuid kuuldavale tuleb ka paari teise artisti loomingut.» 

INGER alustas muusika tegemist Youtube'is laulude kaverdamisega, mis viis teda edasi konkursile Noortebänd ning lõpuks jõudis Eesti Laulule looga «Coming Home», millega pälvis 6. koha. Peale konkurssi sai Ingeri karjäär tuule tiibadesse ning lisaks Eestis esinemistele on Inger viimasel aastal esinenud ka Ameerikas, Hiinas, Saksamaal.

Konsert algab kell 20.00 ja seda saab vaadata veebilehelt www.eestimuusika.ee

Vaatajatel on võimalik kontserti toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot.

Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:
13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 €

Kontserdisari on loodud Eesti muusika toetuseks ning koostöös RGB Baltic OÜ-ga.

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni Terviseameti soovitustest ja Vabariigi Valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles