Praktiline nõiakunst: Marilyn Kerro õpetab, kuidas suhelda manala teed läinud inimestega

Elu24
Copy
Selgeltnägija Marilyn Kerro oma Rakvere poes.
Selgeltnägija Marilyn Kerro oma Rakvere poes. Foto: Meelis Meilbaum

Kuna paljud on Marilyn Kerrole kirjutanud sooviga saada vastuseid inimestelt, keda enam meie hulgas ei ole, jagab ta sotsiaalmeedia vahendusel õpetust, kuidas lahkunud lähedastega kontakti otsida.

Kerro sõnul on kõige parem aeg hingede jaoks on täiskuu esimesed kolm päeva, sest siis on mõju ning võimalus saada kontakti kõige suurem. Vaja läheb kadunukese pilti, millel ta on üksi, valget küünalt ning seleniit kivi. Seleniit on tuntud kui inglikivi, mis ühendab maise ja taevase üheks. 

"Keskööl süüta valge küünal ning vaatle leeki umbes minut-kaks – seni, kuni oled suutnud heita lisamõtted peast. Võta enda ette pilt ning keskendu inimese silmadele, sulge mõne aja pärast ka enda omad ning proovi meenutada detaile kontaktse elust. Milline oli ta naeratus, hoiak või silmad? Kas suudad meenutada? Kui jah siis on ta veel tagasi tulemata (uuestisünd) ning kontakti võimalus veel olemas kui ei meenu detailselt siis on ta teenimas juba maiseid teid," õpetab sensitiiv.

"Sulge oma silmad ning proovi meenutada viimast kohtumist, mis oli positiivne, ilma pisarate ja liigse emotsioonita. Meenuta kõike: lõhna, kehakeelt ja ümbrust. Mida täpsemalt seda teed, seda tugevamat sidet tunneb surnu ja võimalus kontaktiks on loodud. Keskendu ja täna südamest, et ta ennast näidanud (nagu oleks see juba juhtunud), "kirjeldab Kerro detailselt kogu protsessi. "Kustuta küünal, aseta pilt padja alla ning seleniit kivi hoia käes kuni uinumiseni. Sel ööl peaksid surnud end näitama, kuid juhul kui nemad seda vajalikuks peavad . Ma kunagi ei soovita küsida, tänage ning teile antakse."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles