VIDEO Kas see on ametlikult maailma veidraim isetehtud koroonamask?

Elu24
Copy
Kaks meetrit taeva poole on õhk nakkusevaba, ütles mehe loogika.
Kaks meetrit taeva poole on õhk nakkusevaba, ütles mehe loogika. Foto: Kuvatõmmis

Koroonapandeemia on inimeste pead tööle pannud. Selle mehe iseäralik leiutis on vankumatu loogika tulemus!

Venetsueela tänavatelt on ilmunud väga üllatav klipp. Video autor püüdis kinni kodaniku, kes oli välja tulnud eriti omapärase isetehtud maskida.

Nimelt oli ta oma respiraatori külge otsapidi aheldanud pika plastist kanalisatsioonitoru. Seadeldis oli nii pikk, et mees pidi seda kogu aja püsti hoidma. Intervjuueerija küsis ka selgitust, mis selle mõte on.

Inseneeriageenius selgitas, et "õhk kaks meetrit taeva poole on ju puhas". Tõesti, vankumatu loogika! Meile pähe kulunud kahe meetri reegel peaks ju kõigis kolmes dimensioonis kehtima.

Samas kommenteeris üks terane kasutaja, et kui lahendus toimiks, oleks see hea viis end lämmatada. Kopsumaht ei luba ilmselt nii pikast torust hingatud õhku välja puhuda ja värsket asemele tõmmata.

See kodanik pole aga ainus leiutaja. Sarnaste veidrate lahendustega on välja tulnud ka paljud Lääne inimesed, kes karantiini alguses väga ähmi täis läksid.

Venetsueelas on rakendatud karantiinimeetmeid, aga olukord väga hull pole. Registreeritud on alla 200 nakatunu ja 9 koroonasurma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles