USKUMATULT LASTERIKAS Briti suurim pere võttis koroonahirmu kiuste vastu uue ilmakodaniku

Elu24
Copy
Ema ja isa värske ilmakodanikuga.
Ema ja isa värske ilmakodanikuga. Foto: radford family/youtube

Ühendkuningriigi kõige lasterikkamas peres kasvab nüüd 10 korda rohkem lapsi, kui pered tavaliselt üles kasvatada suudavad.

Briti kuulus Radfordide pere võttis eelmise nädala reedel vastu oma 22. lapse. Väike, veel nimeta beebi kaalus 3,2 kilogrammi. Peres on asjad täpselt tasakaalus - värskeim võsuke on nende 11. tütar.

45-aastase Sue Radfordi sõnul oli praeguses olukorras last haiglas väga «veider» sünnitada. Samuti ei saa pisitütart pandeemia tõttu perekonnaametis kirja panna.

Sotsiaalmeedias aktiivne pere jagas pisitütre sünnist ka põhjalikku videoblogi. Selle filmis üles 49-aastane abikaasa Noel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

«Ma kartsin rohkem kui kunagi varem haiglasse minnes - kõik selle viirusega toimuva pärast,» kirjeldas Sue. «Olin hirmul, et Noeli ei lasta minuga koos olla.»

«See oli kõige veidram sünnitus siiani, aga tagantjärele võib öelda, et ka parim kogemus,» sõnas Sue. Lõpp hea, kõik hea!

Hiljem jagas Sue Instagramis pilti, kus tervele hiiglaslikule perele oli tellitud suur virn Domino pitsasid. Ema sõnul on värskelt sünnitanuna raske tervele «klannile» süüa teha. Loomulikult on terve pere ka karantiinis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Eesti suurim pere ei jää sellele aga sugugi palju alla. 2018. aastal sai aasta emaks Kadri Toomsalu, kelle peres kasvab 19 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles