ENNE JA NÜÜD ⟩ Johnny Deppi 18-aastane poeg Jack on nagu isa suust kukkunud

Elu24
Copy
Näitleja Johnny Depp (vasakul) ja tema poeg, John Christopher III 2013. aastal (paremal).
Näitleja Johnny Depp (vasakul) ja tema poeg, John Christopher III 2013. aastal (paremal). Foto: Starmax/EMPICS Entertainment/Scanpix/TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Scanpix/Elu24 kollaaž

Näitleja Johnny Deppil on nüüdseks purunenud pikaajalisest suhtest prantsuse näitlejanna Vanessa Paradisiga kaks last — Lily-Rose ja Jack. Kuigi näitlejatar Lily-Rose Depp (20) on avalikkusele rohkem teada, on äsja 18-aastaseks saanud Jack avalikkuse eest hoidnud madalamat profiili.

90ndatel paljude südamed võitnud Johnny Deppi poeg John Christopher Depp III (keda kutsutakse Jackiks) sai 10. aprillil 18-aastaseks.

Päikseprille kandev 11-aastane Jack 2013. aastal. Poisi taga on tema õde, Lily-Rose Depp.
Päikseprille kandev 11-aastane Jack 2013. aastal. Poisi taga on tema õde, Lily-Rose Depp. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Scanpix

Jack on erinevalt oma õest avalikkusele võib-olla vähem teada, sest näitlejatest vanemate ja õe varjus on noormees hoidnud üpris madalat profiili. 

Kuigi Jack pole näitlemisest huvitatud, on noormehel teised loomingulised huvid, vahendab Daily Mail

«Minu poiss Jack on alati olnud väga andekas,» rääkis Johnny mõned aastad tagasi. «Ta joonistab väga hästi. Ta teeb väga hästi ka muusikat.»

Johnny Depp 1990. aastal, kui näitleja oli 28-aastane.
Johnny Depp 1990. aastal, kui näitleja oli 28-aastane. Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Jacki sünnipäeva puhul jagas noormehest haruldasi pilte tema õde, Lily-Rose. Instagrami postituses jagab Lily-Rose kahte fotot. Üks koosneb mitmest pildist nende lapsepõlvest, teine on aga haruldasem kaader 18-aastasest Jackist.

Noormees peesitab õues, päikseprillid peas ning isegi kaugelt on näha, et Jack näeb väga sarnane välja noorele Johnnyle.

«Minu väikevend Jackie on 18. Minu pisivend, minu süda ja hing, palju õnne, ma armastan sind NII VÄGA!» kirjutas Lily-Rose oma postituse pealkirjas. 

Teise pildi vaatamiseks kliki paremale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles