Itaalia kunstniku viimane optiline illusioon kannab nime «The Butterfly» («Liblikas» - toim, ingl k). Tegelikult on pildile peidetud alasti naine. Vaata pilte!

Itaalia kunstnik Johannes Stötter on tuntud, sest suudab luua hämmastavaid optilisi illusioone. Ka tema kõige hiljutisem töö näeb välja nagu tavaline õlimaal, millel on kujutatud liblikat.

Itaalia kunstnik Johannes Stötter on tuntud, sest suudab luua hämmastavaid optilisi illusioone.
Itaalia kunstnik Johannes Stötter on tuntud, sest suudab luua hämmastavaid optilisi illusioone. Foto: Scanpix/ CATERS NEWS

Ometigi pole kõik nii, nagu esmapilgul paistab. Tegelikult on pildil olev liblikas hoopis alasti naine - Johannese modell Laura. 

Ka Johannes ise, kes on veetnud aastaid oma tehnikat täiustades, usub, et tema värskeim teos «The Butterfly» on tema üks parimatest töödest.

«Esiteks tegin väikese visandi, lihtsa joonistuste pliiatsiga,» selgitas kunstnik. «Seejärel katsetasin joonistatut ka pärisinimesega,» selgitas kunstnik.
«Esiteks tegin väikese visandi, lihtsa joonistuste pliiatsiga,» selgitas kunstnik. «Seejärel katsetasin joonistatut ka pärisinimesega,» selgitas kunstnik. Foto: Scanpix/ CATERS NEWS

«Esiteks tegin väikese visandi, lihtsa joonistuste pliiatsiga,» selgitas kunstnik. «Seejärel katsetasin joonistatut ka päris inimesega.»

«Hiljem tegin veel suurema visandi, andsin liblikale värvi ja struktuuri nii, nagu ma ette kujutasin, et see lõpuks välja näeb.»

Johannes ja tema modell Laura.
Johannes ja tema modell Laura. Foto: Scanpix/ CATERS NEWS

Kunstniku sõnul on inimesed ta viimase töö väga hästi vastu võtnud. «Siiani on kõik väga postiivselt reageerinud ja paljud nõustuvad, et see on minu senistest töödest üks parimaid.»

Ka Johannes ise, kes on veetnud aastaid oma tehnikat täiustades, usub, et tema värskeim teos «The Butterfly» on tema üks parimatest töödest.
Ka Johannes ise, kes on veetnud aastaid oma tehnikat täiustades, usub, et tema värskeim teos «The Butterfly» on tema üks parimatest töödest. Foto: Scanpix/ CATERS NEWS
Kunstniku sõnul on inimesed ta viimase töö väga hästi vastu võtnud.
Kunstniku sõnul on inimesed ta viimase töö väga hästi vastu võtnud. Foto: Scanpix / CATERS NEWS
Kommentaarid
Copy