NALJANUMBER ⟩ Kardashianide klanni kuulunud staar müüb oma aega fännidele jõhkra summa eest

Elu24
Copy
Blac Chyna veebruaris.
Blac Chyna veebruaris. Foto: Broadimage/scanpix

Pidu karantiini ajal? Naisel olid suured plaanid raha taskusse ajamiseks. Nüüd on ta selle eest hoopis puid alla saanud, vahendab Cheatsheet.

Igaüks üritab raskel ajal omal moel ära elada. Blac Chyna, kodanikunimega Angela, teatas eile Instagramis, et on pakub fännidele võimalust endaga raha eest suhelda.

See on justkui meet&greet, aga kontaktivaba. Ja äärmiselt kallis. Naine küsib videokõnerakenduses FaceTime tehtud kõne eest fännilt 950 dollarit. Ei ole täpsustatud, kui pikka vestlust ta lubab.

Lisaks võib fänn Angelale maksta raha selle eest, et viimane teda Instagramis jälgima hakkaks. See läheb soovijale maksma 250 dollarit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Click the link in my bio for a follow back ! ?

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Ei ole teada, kui edukalt see 16 miljonile jälgijale välja kuulutatud äriplaan käima läks. Kindlalt on Angela aga paljude naerualuseks saanud.

«Päris kuulsusega kohtumine ja kontserdipilet on ka odavam,» märkis üks. «Palun, tüdruk, keegi ei taha sinuga rääkida,» torkas teine. Samuti küsitakse, kas läbi Kardashianide kogunenud raha on viimaks otsa saanud.

Angela on USA ärinaine ja modell. Tal on laps Kardashianide poolvenna Robiga. Paari suhe oli tõeline sõit ameerika mägedel. Lõplikult läksid nad lahku 2017. aastal.

Tagatipuks lekitas Rob ka Angela intiimsed pildid avalikkuse ette. Varem oli naisel suhe ka räppar Tygaga, kes pärast Angelat läks kokku Kendall Jenneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles