PILTUUDIS ⟩ Skandaalse «lesbibändi» t.A.T.u lauljatar näitas lõpuks ometi abikaasat

Elu24
Copy
Julia Volkova ja Elena Katina 2003. aastal Eurovisioon.
Julia Volkova ja Elena Katina 2003. aastal Eurovisioon. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX/Code 50010

Endise tüdrukutebändi t.A.T.u liige Julia Volkova (35) jagas esimest korda sotsiaalmeedias abikaasast fotot, vahendab Limon. 

Kuigi Volkova jääb tavaliselt pereelu puudutavatel teemadel väga privaatseks, tegi ta fännidele hiljaaegu omamoodi üllatuse ning postitas Instagrami foto koos abikaasaga. 

Muusik kirjutas postituse juurde ka, et igatseb oma fänne meeletult ning tuletas kõigile meelde, kui oluline on praegusel ajal siiski kodus püsida. «Kallikesed, kui väga ma teid igatsen. Ootan juba väga, et saakisin teiega taas kohtuda. Parim on alles ees. Kallistage oma armsamaid, lapsi, vanemaid, sõpru ning püsige kodus.»

Volkova abiellus oma abikaasaga 2018. aastal Vahemere ääres. Lauljal on varasemast suhtest kaks last - tütar Victoria ja poeg Samir.

t.A.T.u, vene keeles Т.а.т.у, oli Vene popduett, kuhu kuulusid Lena Katina ja Julia Volkova. Esmalt peeti tüdrukuid lesbideks, kuid hiljem vallandus uus skandaal, kui selgus, et tegu on vaid poosi ja imagoga. Mõlemal tütarlapsel olid tegelikult kallimad olemas.

Bänd tegutsest aastatel 1999–2011. Duo loodi 1999. aastal Moskvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles